NOVI DETALJI HORORA U BIHAĆU! U stravičnoj saobraćajki poginule dve sestre! Policija izvlačila tela iz SMRSKANOG vozila!

Autor:

Svet

27.06.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i hitna pomoć stigli su na mesto saobraćajne nesreće

NOVI DETALJI HORORA U BIHAĆU! U stravičnoj saobraćajki poginule dve sestre! Policija izvlačila tela iz SMRSKANOG vozila!

Foto: ST/Tamara Pavišić

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bihaću, poginule su dve sestre, dok je još jedna osoba, ćerka jedne od stradalih, zadobila lakše povrede.

Nesreća se dogodila kada se automobilom Audi zabio Benjamin Žerić iz Sokolca kod Bihaća u vozilo u kojem su se nalazile nesrećne žene.

One su se kretale prema lokaciji budućeg bihaćkog aerodroma u mestu Golubić.

Detalji nesreće

Prema nezvaničnim informacijama portala "Avaz", saobraćajna nesreća dogodila se na putu Bihać-Golubić, u kojoj su učestvovala tri putnička motorna vozila.

Dva vozila su ostala na saobraćajnici, dok je treće sletelo u kanal.

U vozilu koje se sletelo u kanal nalazile su se dve osobe koje su nažalost izgubile živote.

Trenutno su na licu mesta osim policije i Hitne pomoći i vatrogasci, koji su pokušali da izvuku nastradale osobe, a detalji nesreće će biti poznati nakon završetka uviđaja.

Reakcije nadležnih

Adnan Beganović, portparol MUP-a USK, izjavio je za portal "Avaza" da je do saobraćajne nesreće došlo na putu Bihać-Golubić u 15 i 20 sati te da su u nesreći učestvovala tri putnička motorna vozila.

Ova tragična nesreća potresla je lokalnu zajednicu i izazvala veliku tugu među stanovnicima Bihaća.

Nadležne službe su preuzele istragu o uzrocima nesreće kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tužnog događaja.

Ova saobraćajna nesreća je izazvala veliki šok i tugu među stanovnicima Bihaća i šire. Detalji o uzrocima nesreće i okolnostima u kojima se dogodila biće poznati nakon završetka istrage.

Svojim tragičnim ishodom, ova nesreća ostavlja dubok trag u zajednici i podseća nas na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i bezbednosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading