HTEO JE DA SVE BUDE NJEGOVO, POKUŠAVALA SAM DA IH SMIRIM: Oglasila se sestra ubice iz Širokače, otkrila POZADINU SUKOBA braće

Autor:

Svet

28.06.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je dodala da Muamer iz prvog braka ima sina, a Almir, takođe iz prvog braka, ćerku

HTEO JE DA SVE BUDE NJEGOVO, POKUŠAVALA SAM DA IH SMIRIM: Oglasila se sestra ubice iz Širokače, otkrila POZADINU SUKOBA braće

Foto: Dnevni avaz/E.Tihak, Printscreen/Facebook/Almir Česir

Sehija Česir, sestra Almira Česira, koji je sinoć ubio brata Muamera i snahu Emiru, a potom zapalio kuću i presudio i sebi, otkrila je za medije detalje drame.

Ona je potvrdila pisanja medija da su braća od ranije imali problema.

“Hteo je brat da bude sve njegovo, drugog nije mogao smisliti. Ranije je bila tuča, pretukao ga je, pa je došao da mu se osveti”, priča Sehija za Oslobođenje i dodaje:

“Pokušavala sam da ih ih smirim, nije uspevalo”, kroz suze je kazala Sehija Česir.

Ona je dodala da Muamer iz prvog braka ima sina, a Almir, takođe iz prvog braka, ćerku.

“Nije mi bilo u glavi da se ovako nešto može dogoditi, ali ispalo je tako”, zaključila je Sehija za Oslobođenje.

Podsetimo, u sarajevskom naselju Širokača, ulica Žagrići, sinoć je došlo do tragedije u kojoj su smrtno stradale tri osobe.

Portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić, kazala je kako je primljena dojava u 21:10 sati da je došlo do požara, a da su vatrogasci isti gasili do kasno u noć. Pored policijskih ekipa, dežurnog tužioca i vatrogasca, na terenu su bili i pripadnici Elektrodistribucije.

Podsetimo, meštani sarajevskog naselja Širokača šokirani su nakon što je Almir Česir ubio brata i snaju i potom presudio i sebi!

Almir je prema nezvaničnim informacijama likvidirao brata Muamera i snaju Еmiru nakon čega je podmetnuo požar u porodičnoj kući i počinio samoubistvo.

Komšije navode da je svemu prethodila svađa. Jedan od komšija rekao je da su svađe među braćom bile česte i da je pre godinu dana stariji Asmir teško pretučen.

"Pre godinu dana su imali problem između sebe. Starijeg brata su pretukli da je ostao bez oka i nije mogao da hoda. Tada je rekao da to nije još završeno. I eto sinoć oko pola 10 se dogodilo. Nije me iznenadilo, ali nisam očekivao da će tako tragično završiti", rekao je komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading