VETAR LOMIO DRVEĆA I SKIDAO KROVOVE SA KUĆA! Meštani sabiraju ogromnu štetu: Potpuni haos nakon nevremena u susedstvu (FOTO)

Autor:

Svet

02.07.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apokaliptične slike nevremena stižu iz Bosne

VETAR LOMIO DRVEĆA I SKIDAO KROVOVE SA KUĆA! Meštani sabiraju ogromnu štetu: Potpuni haos nakon nevremena u susedstvu (FOTO)

Foto: avaz.ba

Delove Bosne i Hercegovine juče i danas pogodilo je snažno nevreme. Nakon što su oluje prošle, a vreme se smirilo, stanovnici pogođenih mesta zbrajaju štetu. Ona je ogromna u Višnjevu, mestu u blizini Travnika.

Jak vetar je lomio drveća, skidao krovove s kuća i oštetio automobile.

Podsetimo, u Srbiji mnogo gori prizori zabeležni su, kako na ulicama prestonice tako i širom cele zemlje, dok je u Crnoj Gori nevreme odnelo i dva života.

Tokom nevremena na crnogorskom Jadranu stradale su dve osobe, radnik na kranu gradilišta “Čelebić” u Čanju i jedna osoba od udara groma na Luštici, javili su crnogorski mediji.

U Luci Bar su pale velike dizalice, tzv. “mostovi”. Prema prvim, nezvaničnim podacima portala Bar-Info, jedno lice je zadobilo lakše povrede.

Iz tog preduzeća potvrdili su da je šteta ogromna. “Jedna osoba je smrtno stradala od udara groma na golf terenu Luštica Beja”, saopštili su iz OKC-a.

Snaženo nevreme koje je pogodilo delove Crne Gore poplavilo je podgoričke ulice, a polomljene grane otežavaju saobraćaj.

Olujni vetar kod Nikšića je odneo krovove s kuća i čupao drveće iz korena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading