DOKTORI SE BORE ZA ŽIVOT DEVOJČICE! UŽAS U SPLITU: Pijan se zabio u auto s četvoro dece!

Autor:

Svet

02.07.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozilu sa decom nalazila se i žena koja je zadobila teške telesne povrede, zbog čega je zadržana u bolnici.

DOKTORI SE BORE ZA ŽIVOT DEVOJČICE! UŽAS U SPLITU: Pijan se zabio u auto s četvoro dece!

Foto: shutterstock

Sinoć oko 21 sat u Splitu, na raskrsnici Solinske i Vranjičkog puta, dogodio se stravičan sudar u kojem je vozač (47) zakucao u drugi automobil u kojem je bilo četvoro dece. Nakon alko-testa, utvrđeno je da je vozač imao čak 1,8 promila alkohola u krvi, zbog čega je odmah uhapšen.

Teške povrede žene i lakše povrede dece

U vozilu sa decom nalazila se i žena koja je zadobila teške telesne povrede, zbog čega je zadržana u bolnici. Dvoje 11-godišnje dece imaju lakše telesne povrede i nakon medicinske obrade pušteni su na kućnu negu. Međutim, devojčica (11) ima nagnječenje grudnog koša i hospitalizovana je na Klinici za dečju hirurgiju.

Stanje povređenih

- Devojčica​ (11) ima više različitih povreda, a najozbiljinija je povreda glave. Smeštena je na odeljenju za intezivnu negu Klinike za dečje bolesti i u životnoj je opasnosti. Žena (​43) ima prelome karlice i zadržana je na posmatranju u hirurškom šoku​, dok je vozač (​47) otpušten nakon medicinske obrade​ - kazao je šef Objedinjenog hitnog bolničkog prijema (OHBP) Josip Krnić, piše 24sata.hr.

Recidivist u činjenju saobraćajnih prekršaja

Policija je nakon što se vozač otreznio započela kriminalističko istraživanje, a utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju saobraćajnih prekršaja. Vozač je već bio prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolaska kroz crveno svetlo i prekoračenja brzine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading