"NAŠ ČOVEK!" Momak iz Kine oduševio Srbe na SVADBI! Latio se mikrofona, a tek da čujete šta je ZAPEVAO! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.07.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije korisnika društvenih mreža na ovaj snimak su bile izuzetno pozitivne

"NAŠ ČOVEK!" Momak iz Kine oduševio Srbe na SVADBI! Latio se mikrofona, a tek da čujete šta je ZAPEVAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/vvu_bro

Popularni Tiktoker, poreklom iz Kine, ali koji živi na Balkanu, postao je prava internet senzacija nakon što je podelio snimak sa venčanja svojih prijatelja na kojem se vidi kako se latio mikrofona i zapevao dobro poznatu pesmu.

Na snimku koji je podelio pod imenom "BalKINEZ", mladić se vidi kako peva na tečnom srpskom jeziku, izazivajući oduševljenje prisutnih gostiju.

Njegov neosporni talent i energija su naišli na brojne pohvale korisnika društvene mreže, koji su se u komentarima nizali sa rečima poput "Bravo, care!", "Naš čovek", "Veliko poštovanje za tebe", i mnogi drugi.

Kinesko-srpsko venčanje

Ovaj događaj je bio poseban ne samo zbog BalKINEZ-ovog iznenađenja za mladence, već i zbog same kombinacije kultura na venčanju.

Kinesko-srpsko venčanje predstavlja interesantan spoj tradicija i običaja, što je dodatno doprinelo jedinstvenom doživljaju za sve prisutne.

 

@vvu_bro BalKINEZ u akciji, kad ja dođem, zabava počinje. 🎉🕺Nisam dobar pjevač. 🥲 | BalKiNEZ in action, when I arrive, the party starts. PS. I am not a good singer 😂 @Fazlija Official . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #balkan #bosnia #serbia #croatia #montenegro #fyp #fypシ ♬ Originalton - aka BalKINEZ

Internet senzacija

BalKINEZ-ov nastup na venčanju nije samo privukao pažnju zbog njegovog talenta, već je istovremeno predstavljao i primer kulturne razmene i mešanja tradicija.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio moć društvenih mreža u povezivanju ljudi različitih kultura i tradicija širom sveta.

Reakcije korisnika na društvenim mrežama

Reakcije korisnika društvenih mreža na ovaj snimak su bile izuzetno pozitivne, a komentari poput "Bravo, kume!" jasno pokazuju koliko je BalKINEZ uspeo da osvoji simpatije publike svojim nastupom.

Njegova harizma i spontanost su bez sumnje doprinele tome da ovaj snimak postane viralni hit.

Ovaj neobičan, ali sjajan trenutak sa venčanja, pokazao je kako muzika može da premosti razlike i poveže ljude širom sveta.

BalKINEZ-ov nastup je postao inspiracija i podsetnik na lepotu različitosti i mogućnost da se kroz umetnost izrazi ljubav prema drugim kulturama i tradicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading