POMENULI ĐAKE! Hitno se oglasili iz škole u Sanskom Mostu u kojoj je počinjen MASAKR

Autor:

Svet

22.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakli su da kao obrazovna ustanova razumeju važnost podrške i solidarnosti u ovim situacijama, te da su u stalnom kontaktu s JU Gimnazijom Sanski Most

POMENULI ĐAKE! Hitno se oglasili iz škole u Sanskom Mostu u kojoj je počinjen MASAKR

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic

Javna ustanova "Mešovita srednja škola" u Sanskom Mostu se oglasila nakon što se u objektu, koji dele s Gimnazijom, dogodio stravičan zločin

Naveli su da su duboko potreseni tragičnim događajem, te da je gubitak Nijaza Halilovića, Gordane Midžan i Nisvete Kljunić nepojmljiv gubitak. 

- Izražavamo najdublje saučešće porodicama i prijateljima svih koji su pogođeni ovim tragičnim incidentom. Naša srca su s njima u ovim teškim trenucima - navode iz "Mešovite srednje škole". 

Istakli su da kao obrazovna ustanova razumeju važnost podrške i solidarnosti u ovim situacijama, te da su u stalnom kontaktu s JU Gimnazijom Sanski Most. 

- Naši učenici, nastavnici i osoblje su obavešteni o događaju i pružena im je emocionalna i psihološka podrška, kako bi se nosili sa ovom teškom situacijom - kazali su.

U saopštenju koje potpisuje direktor ove škole Asmir Džafić, zamolili su javnost za obazrivost i poštovanje prema pogođenim porodicama i školskoj zajednici. 

- Istraga se još vodi, i važno je da se izbegne širenje nepotvrđenih informacija koje bi mogle dodatno uzrujati pogođene. U narednim danima, "Mešovita srednja škola" Sanski Most će se truditi da pruži sve potrebne informacije i podršku prema potrebi. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i podršci u ovim teškim trenucima - navodi se u saopštenju "Mešovite srednje škole" Sanski Most. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading