EVO KADA ĆE BITI SAHRANJENE ŽRTVE DOMARA MONSTRUMA: Danas će im biti odata POSEBNA POČAST, Sanski Most zavijen u crno

Autor:

Svet

23.08.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija još istražuje motive ovog tragičnog događaja koji je potresao Sanski Most, BiH i region

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJENE ŽRTVE DOMARA MONSTRUMA: Danas će im biti odata POSEBNA POČAST, Sanski Most zavijen u crno

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic, Facebook

U Sanskom Mostu je danas stupila na snagu odluka o proglašenju trodnevne žalosti zbog trostrukog ubistva u Srednjoj mešovitoj školi u tom mestu.

Sahrane ubijenih biće obavljene tokom vikenda. Za danas je zakazana komemoracija ubijenima - direktoru škole Nijazu Haliloviću, profesorki engleskog jezika Gordani Midžan i sekretarici Nisveti Kljunić. Mehmed Vukalić, koji je počinio trostruko ubistvo operisan je u UKC Republike Srpske i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

On je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo.

Republika

Foto: Facebook

Vukalić pokušao da izvrši samoubistvo nakon zločina

Policija još istražuje motive ovog tragičnog događaja koji je potresao Sanski Most, BiH i region.

Podsetimo, juče je saopšteno da je trostruki ubica iz Sanskog Mosta Mehmed Vukalić koji je hospitalizovan u UKC RS jer je pokušao da izvrši samoubistvo svestan i budan.

Marko Kantar, načelnik Službe za torokalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, rekao je novinarima da su juče sa prostrelnom ranom grudnog koša, te povredama pluća primili pacijenta.

- Hitno smo ušli u salu i operisali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da bude sve dobro. Metak je ušao na prednju stranu grudnog koša, a izašao je na leđa i bio je jako blizu srca. Trenutno je stabilnog stanja i van životne opasnosti, ali to ne znači da se to ne može promeniti - naveo je Kantar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mrki

23.08.2024 09:55

Pobijte se balije

Cile

23.08.2024 12:08

Potez koji je ovaj čovek uradio je krajnost,uništio je sebi život,pored toga što su oni hteli da ga unište! Sada je ispao ubica,kako vi kažete "monstrum",i sve najgore. Ali vi koji pišete objave putem svojih portala,ste možda upoznati sa idiotizmom pretpostavljenih! Ja ovog čoveka vidim kao neko koji nije imao pored sebe nekoga koji bi ga savetovao na razuman potez,i u tom rastrojstvu uma,je upravo uradio zločin. Ljudi u bivšoj nam zemlji,spajaju kraj s krajem,domar tnamo koliku platu ima-sigurno su ga terali sa posla,ucenjivali,kako to rade pretpostavljeni,vlast baš briga što im se direktori iživljavaju nad osobljem,i onda imamo UBISTVO! ČIM JE HIJERAHIJSKI DRUŠTVO OTIŠLO U ANARHIJU,NAŽALOST ALI BOJIM SE JOŠ GORIH STVARI!