ŽENA SE BACILA SA MOSTA U MORAČU: Četvrti slučaj za samo sedam dana!

Autor:

Svet

20.09.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sva četiri slučaja vatrogasci su uspeli da spasu živote

ŽENA SE BACILA SA MOSTA U MORAČU: Četvrti slučaj za samo sedam dana!

Foto: shutterstock, youtube/printscreen/Aleksandar Puletic

Ženska osoba izvučena je kasno posle podne iz reke Morače, a spasili su je brzom akcijom podgorički vatrogasci.

Prvo je Uprava policije saopštila kako se ranije jedna osoba bacila u reku sa mosta Blaža Jovanovića. Nakon toga, vatrogasci su uspeli da je izvuku iz reke.

Kako je navedeno iz podgoričke Službe zaštite i spasavanja, vatrogasci su nakon toga ženu predali zaposlenima u Hitnoj pomoći.

"Reč je o četvrtom takvom slučaju u Podgorici u poslednjih sedam dana - i u svakoj situaciji vatrogasci su uspeli da spase živote", saopštila je Služba zaštite i spasavanja Glavnog grada u Crnoj Gori.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading