MONSTRUM ZGROZIO BALKAN! Naterao devojku da legne ispod auta, pa joj slomio noge! Tukao je i terao da se drogira, a onda se dogodio OBRT

Autor:

Svet

23.09.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tereti se i da je u šumi zaustavio vozilo kojim je upravljao, isterao oštećenu i rekao joj da legne ispred auta kako bi je pregazio i slomio joj noge, što je ona iz straha uradila, plačući i moleći ga da je poštedi, a zatim izašao iz vozila i fizički je napao.

MONSTRUM ZGROZIO BALKAN! Naterao devojku da legne ispod auta, pa joj slomio noge! Tukao je i terao da se drogira, a onda se dogodio OBRT

Foto: I. L./Klix.ba

Opštinski sud u Sarajevu izrekao je prvostepenu presudu kojom je Damira Pejovića osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od osam godina i šest meseci zbog krivičnih dela protupravno lišenje slobode i silovanje.

Nakon izricanja presude, sud je optuženom produžio pritvor.

Pejović se tereti da je u periodu od polovine oktobra 2022. godine pa do januara 2023. godine u Sarajevu, oštećenoj protivpravno ograničio slobodu kretanja sa ciljem da je dovede prema njemu u podređeni položaj i nad njom uspostavio potpunu kontrolu, davajući joj pri tome njoj nepoznate supstance da konzumira, od kojih se osećala onesposobljeno da mu pruži otpor, u više navrata je tukao i udarao otvorenom šakom, rukama i nogama po telu.

Tereti se i da je u drugoj polovini decembra 2022. godine, u šumi zaustavio vozilo kojim je upravljao, isterao oštećenu i rekao joj da legne ispred auta kako bi je pregazio i slomio joj noge, što je ona iz straha uradila, plačući i moleći ga da je poštedi, a zatim izašao iz vozila i fizički je napao.

Istovremeno, Pejović je kontinuirano prisiljavao oštećenu na polni odnos i sa njim izjednačenu polnu radnju, terajući je da prethodno konzumira nepoznatu supstancu od koje je ona bila onesposobljena da mu se odupre, pa je tako oštećena sa Pejovićem bez vlastitog pristanka i pod pretnjom, prisiljena na seksualne odnose u koje je stupala iz straha za svoj život i plašeći se njegove torture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading