HOROR U PORODIČNOJ KUĆI! Zet NOŽEM izbo tasta po grudima, a onda počeo da seče ženu i taštu!

Autor:

Svet

26.09.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo nakon verbalnog porodičnog sukoba

HOROR U PORODIČNOJ KUĆI! Zet NOŽEM izbo tasta po grudima, a onda počeo da seče ženu i taštu!

Foto: shutterstock.com

Policija je zbog nasilja u porodici uhapsila B.D. iz Gradiške zbog sumnje da je nožem povredio suprugu i njene roditelje, pišu "Nezavisne".

Kako je potvrđeno B. D. je uhapšen jutros zbog sumnje da je u grudi ubo tasta, a njegovu ženu i svoju suprugu povredio po rukama.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni nisu životno ugroženi, a delo je okvalifikovano kao nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Sve se desilo nakon verbalnog porodičnog sukoba, a žrtvama napada je ukazana lekarska pomoć.

Bosanka divljala nožem u centru Rima

U rimskom kvartu San Paolo odigrala se nedavno prava drama nakon što je policija dobila dojavu o ženi koja je pravila nered i oštetila parkirane automobile.

Na lice mesta izašla je policija, ali umesto saradnje, žena ih je napala nožem.

Glavna akterka ovog incidenta je 32-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine. Njen postupak izazvao je pažnju medija, jer je prvo parkirala kamp prikolicu u ulici Pinčerele, a zatim nasilno reagovala udarajući parkirane automobile.

Nakon što je policija stigla na teren, žena je izvadila kuhinjski nož iz prikolice i nasrnula na njih. Prema navodima, bila je u stanju nervnog rastrojstva.

Policajci su se borili sa njom kako bi je smirili, a zatim su pozvali hitnu pomoć koja ju je odvezla u bolnicu San Kamilo radi obavezne procene zdravstvenog stanja.

Rimska policija je saopštila da će protiv žene biti podnete prijave za nanošenje materijalne štete, napad na službeno lice i ometanje službenog lica u radu.

Ovaj incident izazvao je pažnju javnosti i postao predmet interesovanja medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading