UŽAS U BANJALUCI! Posle nasilja u porodici pokušala da skoči u ruku! POLICAJCI JE JEDVA SVUKLI SA OGRADE MOSTA!

Autor:

Svet

02.10.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sama potraga za ženom trajala je oko sat vremena, svima je laknulo kada su je našli, a posebno kada su je sklonili na bezbedno.

UŽAS U BANJALUCI! Posle nasilja u porodici pokušala da skoči u ruku! POLICAJCI JE JEDVA SVUKLI SA OGRADE MOSTA!

Foto: Printscreen/Youtube, Shutterstock

Jedna žena u Banjaluci pokušala je večeras da skoči sa mosta u reku Vrbas nakon što je doživela nasilje u porodici.

Policija je dobila dojavu da je žena istrčala iz stana posle zlostavljanja i da je pripretila samoubistvom.

Policajci su krenuli da je traže i spreče ono najgore. Zatekli su je na mostu "Venecija“. Brojni građani su se već okupili i pokušavali da je urazume. Ipak, policija je to i uspela da uradi.

– Videli smo okupljene građane. Lice koje je bilo rastreseno i histerično, počelo je još više da vrišti, da se baca, ponovo je krenula preko ograde, prebacila je nogu, zatim smo je bez razmišljanja uhvatili za noge o ruke i uspeli da je otrgnemo od ograde i da je vratimo na bezbedno – priča Srđan Pejić, policajac.

Sve je, kažu policajci, trajalo desetak minuta, ali činilo se kao večnost. Sama potraga za ženom trajala je oko sat vremena, svima je laknulo kada su je našli, a posebno kada su je sklonili na bezbedno.

– Naša reakcija bila je brza, odmah smo istrčali iz vozila, uputili se prema gospođi, da je spasimo, uhvatili smo je za noge i ruke i povukli na sigurnu podlogu. Nismo razmišljali o posledicama, samo nam je bilo bitno da spasimo život, da bude živa i zdrava – priča policajac Draže Kajtez za ATV,.

Na sebe nisu mislili. Adrenalin ih je, kažu, nosio i osećaj da treba da postupe baš onako kako njihova profesija nalaže, prenosi Srpskainfo.

Ženu je odvezla Hitna, ukazana joj je pomoć i u dobrom je stanju.

SOS telefon za pomoć
 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading