PAO SA GRADILIŠTA I POGINUO! Mladić iz BiH nastradao u Nemačkoj

Autor:

Svet

08.10.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić, Kenan Musa, poreklom iz Vareša, preminuo je nakon što je pao s krova tokom obavljanja građevinskih poslova u Nemačkoj.

PAO SA GRADILIŠTA I POGINUO! Mladić iz BiH nastradao u Nemačkoj

Foto: Društvene mreže

Prema saznanjima portala Crna-Hronika, nesreća se dogodila tokom radnog dana, kada je Kenan, radeći na gradilištu, izgubio ravnotežu i pao s velike visine.

Hitne službe su brzo stigle na lice mesta, a kolege su mu odmah pokušale da pruže prvu pomoć, ali, nažalost, spasa nije bilo.

Kenan Musa bio je poznat po svojoj vedrini i ljubavi prema fudbalu. Bio je član NK Vareš, gde je ostavio neizbrisiv trag kao talentovan igrač.

“Dragi naši Varešani, izgubili smo još jednu mladu legendu našeg kluba. Kenan Musa, divan momak i vrsni fudbaler, tragično je nastradao u Nemačkoj. Molimo Alaha da mu podari najljepši dženet, a njegovoj porodici snagu i sabur u ovim teškim trenucima,” napisali su iz kluba, uz objavu njegovih fotografija sa utakmica koje će ostati večna uspomena.

Dečak pao kroz prozor škole

Podsetimo, prošlog meseca desetogodišnji dečak iz četvrtog razreda OŠ "Banović Strahinja" na Banovom brdu pao je kroz prozor škole.

Mališanu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Dečak je bio u produženom boravku. U jednom trenutku popeo se na prozor naočigled svojih drugara i počeo da šeta po simsu. Sumnja se da je izgubio ravnotežu i pao, a nadležni iz škole nisu bili u mogućnosti da daju izjave o ovom slučaju.

- U tom trenutku u školsko dvorište ulazio je njegov otac koji je čuo da je nešto puklo i otišao do mesta. Nažalost tamo je zatekao sina krvave glave. U pratnji policije prevezen je u bolnicu. Dosadašnja istraga je utvrdila da dečaka niko od drugara nije naterao na ovaj potez niti ga je neko gurnio - kaže izvor "Telegrafa" blizak slučaju.

O ovom slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu, a istraga je u toku.

U daljoj istrazi biće saslušani svedoci, ali i nadležni u ovoj obrazovnoj ustanovi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading