ĆERKA ZADAVLJENA, A MAJKA... Stravični detalji zločina u Tuzli: Evo šta je pokazao nalaz obdukcije!

Autor:

Svet

10.10.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je ubila ćerku, jer je navodno bila bolesna i više nije mogla da izdrži pritisak u kući.

ĆERKA ZADAVLJENA, A MAJKA... Stravični detalji zločina u Tuzli: Evo šta je pokazao nalaz obdukcije!

Foto: Shutterstock, Pxhere

Pre dva dana u naselju Rovine u Tušnju (Tuzla) pronađeno je telo majke za koju se nezvanično sumnja da je 7. oktobra oduzela život svojoj 31-godišnjoj ćerki u porodičnoj kući.

Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona za portal Avaz je potvrdio da su Tužilaštvu dostavljeni nalazi obdukcije za obe preminule osobe.

- U slučaju devojke F.M. (31) radi se o nasilnoj smrti koja je nastupila od posledica davljenja. U slučaju njene majke A. M. radi se o samoubistvu trovanjem tabletama. U toku su istražne radnje vezane za smrt obe osobe, te će biti urađena potrebna veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje - naveo je Arnautović.

Kako je Avaz ranije pisao, telo majke Ajše M. pronađeno je u šumarku iznad kuće, dok je njen suprug dan ranije u porodićnoj kući pronašao telo kćerke Fatime M. 

Podsećamo, Policijskoj stanici Centar prijavljeno je od muške osobe (64) iz Tuzle, da je u svojoj porodičnoj kući, zatekao beživotno telo ćerke.

Reč je o užasnom zločinu koji je počinila majka 31 -godišnjakinje.

Na licu mesta istražitelji su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i čekić kojim je, veruju istražitelji, počinjen zločin.

Pre toga, majka je pokušala i da se obesi, jer je pronađen i konopac.

Prema pisanju bosansko-hercegovačkih portala, majka je ubila ćerku, jer je navodno bila bolesna i više nije mogla da izdrži pritisak u kući.

Stanovnici su potreseni ovim zločinom, jer ništa nije ukazivalo na to da će se u toj kući dogoditi zločin.

Tragedija je zavila Tuzlu u crno, ali i cela Bosna Hercegovina, i dalje duboko uzdrmana zbog izgubljenih života u poplavama, ne može da veruje da se sada dogodilo i ovo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading