"POSVAĐALA SE SA MNOM, OTIŠLA JE KOD NJEGA PA MI SE OPET VRATILA"! Majka ubijene male Vanje (14) na suđenju o komplikovanim porodičnim odnosima! OTAC OSUMNJIČEN DA JE PREDAO ĆERKU UBICAMA!

Autor:

Svet

14.10.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar je bio previše impulsivan, nismo imali mnogo komunikacije osim o deci. Čuvao je decu, ali je ponekad vikao na njih i one su se zbog toga ljutile, rekla je Zorica, majke Vanje Gjorčevski.

"POSVAĐALA SE SA MNOM, OTIŠLA JE KOD NJEGA PA MI SE OPET VRATILA"! Majka ubijene male Vanje (14) na suđenju o komplikovanim porodičnim odnosima! OTAC OSUMNJIČEN DA JE PREDAO ĆERKU UBICAMA!

Foto: facebook

Na današnjem ročištu za ubistvo 14-godišnje Vanje Gjorčevske, koje se održalo danas u Skoplju, njena majka Zorica svedočila je o teškim trenucima kroz koje je prolazila njena porodica.

Ona je govorila i o petoriiu osumnjičenih, među kojima se nalazi i njen bivši suprug Aleksandar Gorčevski, Vanjin otac.

Zorica je otkrila da je Vanja privremeno živela kod Aleksandra zbog nesuglasica sa njom, ali je i sa njim došla u sukob pa se vratila majci. 


Zorica je otkrila da je Aleksandar bio impulsivan i da su imali ograničenu komunikaciju, samo u vezi sa decom.

- Aleksandar je bio previše impulsivan, nismo imali mnogo komunikacije osim o deci. Čuvao je decu, ali je ponekad vikao na njih i one su se zbog toga ljutile. On nije radio i bio je tužan i depresivan. Vanja je u jednom trenutku otišla da živi kod njega jer se posvađala sa mnom, ali se onda posvađala i sa njim. Htela je da se vrati kod mene, ali sam joj rekla da to može da učini kada popravi odnos sa ocem, što se i desilo - počela je Zorica.


Zorica je izjavila da nije lično poznavala glavnog osumnjičenog za ubistvo, Ljupča Palevskog Palča, kao ni ostale optužene, ako se izuzme njen suprug. 

- Ne poznajem ga lično, ali znam ko je on. Ostale optužene takođe ne poznajem - dodala je.

Podsetimo, Vanja je oteta, ubijena, pa zakopana, a njen otac je osumnjičen da je prodao ćerku zbog kockarskih dugova. Osim Vanje, ubijen je i frizer Panče Žežovski (74).

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading