JEZIVO, SUZE I BOL: Rusi ubijaju žene i decu po Ukrajini - treba da plate kaznu zbog agresije Putina!

Autor:

Svet

08.05.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno...

JEZIVO, SUZE I BOL: Rusi ubijaju žene i decu po Ukrajini - treba da plate kaznu zbog agresije Putina!

Foto: Ilustracija: Pixabay, Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Oleksandr Petrakov smatra da bi Rusiji trebalo zabraniti nastup na međunarodnoj sceni u rasponu od najmanje pet godina!

- Oni ubijaju naše žene, našu decu, uništavaju naše gradove, tako da nemaju pravo da se takmiče u sportu. Po mom mišljenju, trebalo bi im zabraniti na najmanje pet godina. Pet godina, minimum. Jedna godina nije dovoljna- rekao je Petrakov.

- Oni moraju da plate za podršku Putinu. Kao što smo videli na stadionu, kada je Putin došao svi su mu aplaudirali- rekao je Petrakov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

08.05.2022 16:02

Ukoliko me sjećanje služi, a služi, do ovoga rata jedini koji su ubijali žene i djecu su bili pronacistički bataljoni pod komandom zvaničnog Kijeva a i u ovom ratu razlige stradanja civilnog stanovništva treba tražiti u odluci Ukrajinske vojske da svoje položaje postavljaju bez da prethodno evakuišu civile, tačnije, drže ih kao živi štit.To je anglo saksonska mašinerija koja ne preza ni od čega pa ni da im naloži sistem u kojem će glavnu riječ imati mas mediji profašističkog NATO pakta, kada već vojno ne smiju.

Odgovori 10 1