Millennium Team na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji u Zagrebu!

Autor:

Svet

12.10.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema: Humanitarno razminiranje u Ukrajini!

Millennium Team na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji u Zagrebu!

Foto: Promo

Kompanija Millennium Team učestvuje danas i sutra na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji sa temom humanitarnog razminiranja u Ukrajini.

Konferencija se održava u Zagrebu uz prisustvo evropskog komesara za životnu sredinu Virginijusa Sinkevičijusa i uz uključenje putem video link-a premijera Ukrajine, Denisa Šmigala.

 

 

Cilj ove Međunarodne konferencije jeste da okupi donatore i kompanije iz čitavog sveta koje se bave humanitarnim razminiranjem, kako bi se njihovom ekspertizom u ovoj oblasti i primenom omogućio bezvedniji i lakši život civilima na teritoriji Ukrajine.

Kompanija Millennium Team iz Beograda staviće na raspolaganje svoje kapacitete kako bi se život stanovništva u Ukrajini doveo na bezbedniji nivo i kako bi se omogućili uslovi za bržu obnovu države.

Foto: Promo

 

Na dvodnevnoj Međunarodnoj konferenciji u Zagrebu učestvuje naš tim sektora za humanitarno razminiranje. Kompanija ima višegodišnje iskustvo u obavljanju najsloženijih poslova iz ove oblasti u Srbiji i regionu, a do sada je ispitala više od 32.000.000,00 m2 terena i iza sebe ima značajne reference.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading