POJAVIO SE SNIMAK IZVLAČENJA TELA VOĐE HEZBOLAHA! Leš umotan u beli čaršav izvlače iz bezdana nastalog od izraelske bombe (VIDEO)

Autor:

Svet

29.09.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrtni udarac za Hezbolah!

POJAVIO SE SNIMAK IZVLAČENJA TELA VOĐE HEZBOLAHA! Leš umotan u beli čaršav izvlače iz bezdana nastalog od izraelske bombe (VIDEO)

Foto: https://x.com/AmichaiStein1

Izvlačenje tela Hasana Nasralaha iz rupe izazvane izraelskim napadom

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak izvlačenja tela Hasana Nasralaha, vođe Hezbolaha, koji je preminuo u izraelskom vazdušnom napadu u južnom predgrađu Bejruta. Snimak je objavio Amihaj Stajn, dopisnik izraelskog javnog medijskog servisa Kan, na društvenoj mreži X (bivši Tviter).


Detalji iz snimka

Na snimku se vidi kako dizalica pažljivo podiže telo obavijeno belim pokrovom iz ogromne rupe koju je izazvala izraelska bomba. Ovaj uznemirujući prizor baca novo svetlo na posledice sukoba između Izraela i Hezbolaha i ostavlja pitanje o daljoj eskalaciji napetosti u regionu.

Vest o pronalasku tela

Vest o pronalasku i izvlačenju tela Hasana Nasralaha prethodno je objavio Rojters, pozivajući se na medicinski izvor i izvor iz bezbednih službi. Prema navodima, leš je pronađen u netaknutom stanju i nije bilo direktnih povreda na telu. Ovo izaziva pitanje kako je tačno Nasralah preminuo, a Hezbolah još uvek nije objavio detalje o uzrocima smrti niti informacije o datumu sahrane.

Spekulacije o uzroku smrti

Rojtersova dva izvora su navela da na telu nema direktnih povreda i da deluje da je smrt nastupila od posledica traume izazvane snagom eksplozije. Ove spekulacije dodatno produbljuju misteriju oko Nasralahove smrti i ostavljaju prostor za različite teorije o tome šta se tačno dogodilo tokom izraelskog napada.

Ovaj događaj baca novo svetlo na već kompleksne odnose između Izraela i Hezbolaha i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. S obzirom na značaj Nasralaha kao vođe Hezbolaha, njegova smrt će sigurno imati duboke posledice po političku situaciju u regionu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading