OSUĐENA LAŽNA DOKTORKA: Ubila ženu SILIKONOM koji je kupljen preko INTERNETA, pa pobegla u London!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

16.11.2019

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna lekarka iz Britanije osuđena je na godinu dana zatvora zbog smrti američke TV producentkinje, kojoj je ubrizgala silikon u zadnjicu kako bi je povećala.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dona Frensis je priznala krivicu za ubistvo iz nehata zbog smrti Keli Mejhju 2015. godine. Frensis, koja je radila kao kozmetičarka, a nije imala lekarsku dozvolu, prethodno je izručena iz Velike Britanije Americi u avgustu.

Ona je dobila maksimalnu kaznu dozvoljenu sporazumom o izručivanju.

- Izraz pobeći od ubistva zasigurno se odnosi na vas. Ako imate imalo savesti, ovo će vas pratiti mnogo i nakon što istekne jednogodišnja kazna koju ćete služiti - rekao je u četvrtak njujorški sudija Kenet Holder.

Frensis (39) koja je poreklom iz Eseksa osuđena je pred sudom u Njujorku, a na izricanju kazne je briznula u plač.

- Nije moja namera bila da povredim ikoga. Žao mi je zbog toga što je ovo godinama trajalo. Jednostavno mi je žao - rekla je ona.

 

 

Mejhju i njena majka otputovale su u Njujork iz Merilenda da bi platile Doni Frensis, koja nema medicinsku dozvolu, 1.600 dolara za postupak povećanja zadnjice pomoću silikona kupljenog preko eBay-a. Keli Mejhju je stalo srce nakon te procedure obavljene u podrumu kuće gde je živela Frensis.

Brat Keli Mejhju je rekao da je Frensis odbila da pozove hitnu pomoć, preneo je "Njujork post". Mejhju je na kraju preminula od embolije, kada je silikon ušao u njen krvotok, rekli su lekari.

Tužioci su rekli da je Frensis dan nakon smrti žene pobegla u London, gde je ostala sve dok sporazum o izručenju nije postignut ovog leta.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading