Melanija Tramp otkriva svoj glavni prioritet za Amerikance - Ovo morate da pročitate!

Autor:

Svet

19.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tramp o prioritetima i inicijativama

Melanija Tramp otkriva svoj glavni prioritet za Amerikance - Ovo morate da pročitate!

Foto: printskrin/fox news


Bivša prva dama Melanija Tramp istakla je da je sigurnost i dobrobit američkih porodica njen glavni prioritet u intervjuu za Fox News Digital. Ona je naglasila da bi bezbednost Amerikanaca bila njena glavna briga ukoliko njen suprug, bivši predsednik Donald Tramp, osvoji dovoljan broj glasova za povratak u Belu kuću. Takođe, istakla je važnost dece kao budućih lidera i inovatora, te je pokrenula inicijativu "Be Best" koja se bori za zdravlje i protiv maltretiranja iz detinjstva.

„Sigurnost i dobrobit američkih porodica ostaju moj glavni prioritet“, rekla je bivša prva dama za Fox News Digital u priči objavljenoj u petak.


U intervjuu za Fox News Digital, Melanija Tramp je istakla potrebu za ujedinjenjem u naporima za uspostavljanje društva u kojem je jednakost svakodnevno iskustvo svakog Amerikanca. Ona je naglasila važnost očuvanja slobode i izrazila uverenje da je Amerika najbolja kada svako može da praktikuje svoja uverenja, deli nove ideje i izražava individualizam.

„Moramo se ujediniti u našim naporima da uspostavimo društvo u kojem je jednakost svakodnevno iskustvo svakog Amerikanca“, rekla je ona u intervjuu za Fox News Digital.

„Zajedno moramo hraniti i čuvati seme slobode“, rekla je ona. „Zato što, kada je uspešna, Amerika procveta u veličanstveno mesto gde svako može da praktikuje svoja uverenja, deli nove ideje i izražava individualizam - ovo je kada smo najbolji sebi.


Poruka novinaru i naglasak na podršci

Tokom glasanja na predizborima republikanaca na Floridi, novinarka je pitala Melaniju Tramp da li bi se vratila u predizbornu kampanju, na šta je ona odgovorila "Ostanite sa nama". Ovaj odgovor dodatno naglašava podršku i angažovanost bivše prve dame u političkom životu Sjedinjenih Američkih Država.

U zaključku, Melanija Tramp je istakla svoje snažno zalaganje za sigurnost, dobrobit i jednakost američkih porodica, kao i važnost podrške deci i njihovom zdravlju u borbi protiv maltretiranja iz detinjstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading