VOZAČI PROGLASILI POBEDNIKA: Ovo je najjeftiniji automobil za održavanje, od najnovijih brendova UBEDLJIVO je prvi

Autor:

Svet

23.04.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na listi je prikazano ukupno 29 automobilskih brendova među kojima su američki, japanski i korejski brendovi

VOZAČI PROGLASILI POBEDNIKA: Ovo je najjeftiniji automobil za održavanje, od najnovijih brendova UBEDLJIVO je prvi

Foto: volvo

Američki milijarder Ilon Mask, koji je vlasnik nekoliko velikih kompanija koje uključuju društvenu mrežu X (nekadašnji Twitter), Space-X program koji se bavi lansiranjem satelita Starlink u svemir i automobilsku industriju Tesla pohvalio se na platformi X da je njegov auto-brend najjeftiniji za održavanje prema anketi koja je sprovedena među vozačima.

Da biste bolje razumeli kako se troškovi vremenom povećavaju i razlikuju od brenda, u svom godišnjem izveštaju za 2023. godinu sprovedenom kroz anketu potrošača, učesnici su upitani koliko su plaćali za održavanje i popravku svojih vozila u prethodnih 12 meseci. Godine iznad prikazuju godište njihovih vozila, stoji u objavi koju je podelio Mask.

 

 

Na listi je prikazano 29 automobilskih brendova, a Tesla je dobila ubedljivu prvu poziciju kao automobil koji je najjeftiniji za održavanje.

Tako prema iskazima potrošača, za prvih pet godina održavanja i popravki za Teslin automobil treba izdvojiti u proseku 580 dolara, dok od šeste do desete godine korišćenja istog taj zbir iznosi 4.035 dolara.

Drugo mesto ispod Tesle drži Buick, treće Toyota, četvrto Lincoln, zatim slede Ford, Chevrolet, Hyundai, Nissan, Mazda, Honda, Kia, Dodge i još mnogi drugi automobilski brendovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading