KADIROV OBJAVIO HIT SNIMAK! Kida u teretani, ZNOJ LIPTI sa njega, sasuo ZLIM jezicima koji OVO govore o njemu (VIDEO)

Autor:

Svet

23.04.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider se ozbiljno bacio na sportske aktivnosti

KADIROV OBJAVIO HIT SNIMAK! Kida u teretani, ZNOJ LIPTI sa njega, sasuo ZLIM jezicima koji OVO govore o njemu (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@Pluton45873221

Lider Čečenije Ramzan Kadirov objavio je novi snimak. Na njemu se može videti kako čečenski lider trenira u teretani, a iza svega se krije jedna velika sumnja.

Naime, pojavile su se brojne informacije da lider Čečenije ima nekrozu pankreasa i kako navodno Moskva traži novog naslednika koji će doći na njegovu poziciju.

Ruski mediji Novaja gazeta pustila je vest kako je Kadirov navodno bolestan i kako su nade za oporavak male, a on ih je demantovao snimkom iz teretane i kako u njoj vežba.

Medij je preneo kako je malo nade da će se čečenski lider oporaviti.

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

 

- Dan ispunjen mnogim događajima završen je vežbama i pozitivnim osećanjima. Fizičke vežbe ne samo da poboljšavaju telo već i raspoloženje. Večernji treninzi su odličan način da se opustite i napunite baterije - naveo je Kadirov na društvenoj mreži VKontakte.

Gore pomenuti medij je pustio vest da je čečenski lider navodno ozbiljno bolestan od nekroze pankreasa i da nade za oporavak nema.

 

 

- Zdravlje čečenskog lidera izaziva zabrinutost već godinu dana. Kadirov negira činjenicu da je bolestan, međutim, neke stvari se ne mogu sakriti, a to su upečatljive promene u izgledu i ponašanju. Kremlj se suočava sa ozbiljnim problemom da bezbolno pripremi najproblematičniji region Rusije za promenu vlasti koja bi mogla da se desi veoma brzo - navela je Novaja gazeta.

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

 

Kadirovu je teška bolest navodno dijagnostikovana početkom 2019. godine i od tada se navodno dva puta godišnje podvrgavao operacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading