NAPADAČ U ŠKOLI UHAPŠEN, TROJE POVREĐENIH: Drama je okončana, ali NE ZNA SE šta je sa učenicima i ko je glavni akter haosa

Autor:

Svet

24.04.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se narod pitao šta se dešava, policija je u brzoj akciji uhapsila napadača za koga se i dalje ne zna da li je jedan od učenika, zaposlenih u školi ili se pak radi o nepoznatom licu

NAPADAČ U ŠKOLI UHAPŠEN, TROJE POVREĐENIH: Drama je okončana, ali NE ZNA SE šta je sa učenicima i ko je glavni akter haosa

Foto: Tanjug/AP

Britanska policija

Najmanje troje ljudi povređeno je dok je napadač u srednjoj školi uhapšen, javljaju britanski mediji posle drame koja se pre sat vremena odigrala u Južnom Velsu.

Drama je započeta kada su meštani primetili kako policijska i kola hitne pomoći velikom brzinom idu ka školi, posle čega je došlo do njenog brzog zatvaranja.

Dok se narod pitao šta se dešava, policija je u brzoj akciji uhapsila napadača za koga se i dalje ne zna da li je jedan od učenika, zaposlenih u školi ili se pak radi o nepoznatom licu.

"Jedna osoba je uhapšena i slučaj je zatvoren što se toga tiče. Niko drugi nije učestvovao u incidentu. Mora sada samo da se utvrde još neke stvari zbog čega škola i dalje mora da bude pod ključem", rekli su policajci za portal Metro sa lica mesta.

Ovu školu pohađa oko 1.800 učenika.

Obližnja osnovna škola navodno je isto u lokdaunu iz predostrožnosti.

Ovaj kraj u Južnom Velsu nije do sada bio poznat po incidentima ili još gore, nekim ubistvima.

Zbog toga nikom na licu mesta od meštana nije jasno šta se događalo i da li u školi ima uopšte još dece.

Meštani su pohvalili reakciju policije i istakli su da se nadaju da se ovakvi incidenti više neće dešavati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading