HOROR U DVORIŠTU ŠKOLE, SEVAO NOŽ, IMA RANJENIH! Hitno poslata policija, helikopteri nadleću objekat! (FOTO)

Autor:

Svet

24.04.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji dece koja su ostala unutar škole stigli u velikom broju

HOROR U DVORIŠTU ŠKOLE, SEVAO NOŽ, IMA RANJENIH! Hitno poslata policija, helikopteri nadleću objekat! (FOTO)

Foto: shutterstock

U velškoj školi Isgol Difrin Aman, koju pohađa oko 1.000 đaka, zavladala je atmosfera napetosti i straha nakon što su se pojavile informacije o incidentu, preneo je Mirror.

Helikopteri su počeli da kruže oko zgrade, a đacima i osoblju je naređeno da ostanu na mestu i ugase telefone. Prema rečima britanskih medija, navodno je izbodeno više osoba, a jedna osoba je uhapšena.

Van škole, situacija je takođe bila napeta, jer su roditelji dece koja su ostala unutar škole pristizali u velikom broju. Neki od njih su izjavili da su primetili veliko prisustvo policije oko škole, dok su drugi videli dva helikoptera Hitne pomoći kako sleću u blizini.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, do ubadanja je došlo u školskom dvorištu, a na društvenim mrežama se proširila informacija da je više osoba izbodeno nožem. BBC reporter je takođe preneo vest o više povređenih osoba, dodatno podižući napetost i zabrinutost u javnosti, piše Daily Mail.

U skladu sa situacijom, učenicima je naređeno da ne koriste svoje telefone tokom blokade, dok su oko škole kružila dva helikoptera, a na licu mesta su se nalazile više ekipa Hitne pomoći. Očevici su opisali intenzivnu aktivnost policije i medicinskog osoblja oko škole.

Napadi u školama su postali sve učestaliji širom sveta i mnogi se završe veoma tragično, a dogodilo se i nekoliko masovnih pucnjava sa velikim brojem nastradale dece i taoca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading