BLIŽI NAM SE SUDNJI DAN?! Krvavi konji u centru Londona i ZAMRZNUTE KAZALJKE NA BIG BENU znak - dolazi nam "mračno doba", društvene mreže se usijale! (FOTO)

Autor:

Svet

25.04.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U isto vreme je stao i čuveni sat sa radom.

BLIŽI NAM SE SUDNJI DAN?! Krvavi konji u centru Londona i ZAMRZNUTE KAZALJKE NA BIG BENU znak - dolazi nam "mračno doba", društvene mreže se usijale! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Jordan Pettitt, Shutterstock

Pravu buru na društvenim mrežama izazvali su krvavi konji koji su divljali Londonom juče, ali i  zaustavljanje čuvenog sata Big Bena, što je dovelo do širenja bizarne sujeverne teorije o "mračnim predskazanjima".

U glavnom gradu Velike Britanije, 24. aprila, četiri osobe su povređene nakon što su dva konja pobegla tokom vojne vežbe. Navodno, životinje su bile "prekrivene krvlju" pre nego što su pojurile ulicama grada, izazivajući pad svojih jahača i povredu jednog vojnika.

Foto: Tanjug/AP/Jordan Pettitt

Krvavi konji

Dodatno podstaknuta ovim događajem, istorijska znamenitost Londona, Big Ben, neočekivano se zaustavila. Potpuno renovirani sat je naglo utihnuo neposredno nakon 9 časova, sa kazaljkama koje su se smrznule na mestu.

Mračan period u Londonu

Statičan sat i beg domaćih životinja su neki doživeli kao signale nadolazeće katastrofe - "mračnog" perioda za prestonicu koji bi mogao da potraje stotine godina, prema pisanju Dejli Stara.

Na Tviteru su se pojavile brojne poruke upozorenja o "nesreći" koja će uskoro zadesiti Ujedinjeno Kraljevstvo.

- Sada nam samo treba da svi gavrani napuste Tauer u Londonu i imaćemo pun set predskazanja nesreće - našalio se jedan korisnik.

Foto: pixabay.com

Big Ben

Drugi je komentarisao: "Nisam sujeverna osoba, ali ovo je apsolutno vrsta predskazanja koje najavljuje 500 godina mračnog patnje i sukoba."

Dok su se ljudi brzo našli da pronađu humor u situaciji, drugi su bili zatečeni onim što su tumačili kao zlokobno znamenje, manje skloni šali o onome što su verovali da je početak "kraja vremena".

Jedan je napisao: "Crni konj i beli konj prekriveni krvlju koji trče centralnim Londonom? To nije smešan događaj, to je predskazanje." Jednako zabrinut građanin Londona se pridružio: "Slobodni krvavi konji u centralnom Londonu deluju kao predskazanje kraja vremena."

Skloništa za "sudnji dan" ima, ako znate gde su!

Ako su "poslednji dani" pred nama, barem postoje prave svetske skloništa od nuklearnih napada... za one koji znaju gde da ih pronađu. Prema rečima jednog stručnjaka za preživljavanje, nuklearna skloništa slična onima prikazanim u video igrici Folaut su na raspolaganju ljudima ako znate gde da tražite.

Iako nije želeo da otkrije više detalja, Robert Vicino, glavni čovek kompanije za preživljavanje Vivos, nagovestio je postojanje skloništa ispod aerodroma Denver.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

25.04.2024 08:59

Pise da ce kurva koja lezi na morima,koja se kurva sa zemaljskim carevima biti....

Indus

25.04.2024 09:13

Pa i vreme je da i njima zaigra mečka !