HOROR: Vozač poginuo nakon što je udario vozilom u spoljnu kapiju Bele kuće

Autor:

Svet

05.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Vašingtona saopštila je da je vozilo udarilo u bezbednosnu barijeru na raskrsnici 15. ulice i Pensilvanija avenije

HOROR: Vozač poginuo nakon što je udario vozilom u spoljnu kapiju Bele kuće

Foto: pixabay.com

Vozač je poginuo nakon što je vozilom udario u spoljnu kapiju Bele kuće u subotu uveče, a slučaj se istražuje kao saobraćajna nesreća i nije bilo pretnje po rezidenciju predsednika SAD Džozefa Bajdena, saopštile su vlasti.

Vozač je pronađen mrtav u vozilu kojim je udario u spoljnu kapiju Bele kuće, navodi se u saopštenju američke tajne službe.

Policijska uprava Vašingtona saopštila je da je vozilo udarilo u bezbednosnu barijeru na raskrsnici 15. ulice i Pensilvanija avenije, preneo je AP.

"U ovom trenutku, incident se istražuje samo kao saobraćajna nesreća", navodi se u saopštenju policije objavljenom na društvenim mrežama.

Tajna služba je saopštila da je primenila bezbednosne protokole i da nije bilo pretnje po Belu kuću.

U drugom delu sveta, jedan vozač ispao je heroj u stravičnoj nesreći na putu.

Kineski vozač kamiona sprečio je da se poveća broj žrtava u urušavanju autoputa u planinskom delu južne kineske provincije Guangdong blokirajući svojim vozilom put nakon što su 23 automobila sletela niz padinu i prevrnula se kada je poginulo najmanje 48 ljudi, a 30 povređeno, objavili su kineski mediji.

Nesreća se dogodila u sredu, a vozač kamiona Vang Sjangnan, bivši vojnik, parkirao je svoje vozilo na sred autoputa nakon što ga je kolega vozač obavestio da se urušio deo kolovoza, prenela je CTV.

Vang je sprečio da na desetine vozila sleti niz padinu zbog čega je pohvaljen u lokalnim medijima u subotu.

Njegova supruga je izašla iz kamiona i takođe upozorila druge vozače na urušavanje autoputa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading