JOŠ JEDNA VELIKA POBEDA RUSA! Osvojen važan grad! Palo KLJUČNO uporište ukrajinskih snaga!

Autor:

Svet

05.05.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske snage nastavljaju sa pritiskom na ukrajinsku odbranu duž cele linije fronta

JOŠ JEDNA VELIKA POBEDA RUSA! Osvojen važan grad! Palo KLJUČNO uporište ukrajinskih snaga!

Foto: youtube.com/printscreen

U poslednjih 24 sata, ruski sistemi protivvazdušne odbrane uspešno su oborili čak 20 ukrajinskih dronova, što predstavlja značajan uspeh u očuvanju vazdušnog prostora.

Pored toga, oborene su i dve navođene bombe tipa "hamer", što jasno ukazuje na visok nivo efikasnosti ruskih PVO sistema.

Operativno-taktička avijacija, raketne snage i artiljerija su uspešno uništile skladište raketnog naoružanja zapadne proizvodnje na području grada Odese.

Ovo predstavlja značajan udarac za ukrajinske snage, ističući visok nivo efikasnosti ruske vojne akcije.

Grupa snaga "Zapad" uspešno je odbila čak šest napada ukrajinske vojske, pri čemu je protivnik pretrpeo značajne gubitke od čak 305 vojnika i dva oklopna vozila.

Ovaj uspeh ističe visoku borbenost i efikasnost ruskih snaga na terenu.

Tokom prethodnog dana, ruske snage su uspešno uništile artiljerijsko oruđe, samohodne haubice, haubice i druge vojne resurse ukrajinskih snaga, što jasno ukazuje na uspešne taktičke operacije i visok nivo efikasnosti ruske vojne strategije.

Južna grupa snaga je uspešno zauzela povoljnije položaje, dok su ukrajinske snage pretrpele značajne gubitke od čak 290 vojnika.

Uništena su vozila, haubice i drugo artiljerijsko oruđe, što jasno ukazuje na snažan uticaj južne grupe snaga na terenu.

Grupa snaga "Centar" ostvarila je značajan uspeh osvajanjem mesta Očeretino u DNR, uz istovremeno poboljšanje taktičkih položaja.

Ukrajinske snage pretrpele su značajne gubitke, uključujući uništenje tenka "Abrams" i drugih vojnih resursa, što jasno ističe snažan uticaj ruskih snaga na terenu.

Ovi događaji jasno ukazuju na visok nivo efikasnosti ruskih vojnih operacija u regionu, kao i na snažan uticaj ruskih snaga na terenu, prenosi Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading