DA LI JE MOGUĆE? Niko od članova familije nije došao na sahranu jedne od devojčica koju je majka povukla u smrt u reci! Otkriven SRAMOTAN RAZLOG groznog gesta

Autor:

Svet

07.05.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica se zajedno s majkom, mlađom sestrom i bratom utopila u reci Bojani kod Skadra

DA LI JE MOGUĆE? Niko od članova familije nije došao na sahranu jedne od devojčica koju je majka povukla u smrt u reci! Otkriven SRAMOTAN RAZLOG groznog gesta

Foto: Facebook/Printscreen/Alma Bushati Arrazi

Skok u smrt tridesetdevetogodišnje Albanke Alme Arazi zajedno sa dve ćerke i sinom i danas je bez dileme glavna tema čitavog regiona.

Tragedija koja se ne pamti odigrala se 4. maja kod reke Bojane kada je Alma, rešena da sebi prekrati muke usled toga što je otkrila da je muž Ergis Arazi već duže vreme vara, povela sa sobom u smrt i decu.

Telo najstarije ćerke Ergeze (9) pronađeno je prekjuče u koritu reke, nakon čega je brzo sahranjena. 

Albanska javnost šokirana je činjenicom da niko od članova familije nije došao na sahranu.

Razlog je, kako se saznaje bizaran - niko nije pozvan na nju?!

Novinarka albanskog Top Čenela Dorjana Bezat navodi da na sahrani devetogodišnje Ergeze u utorak nije bilo članova porodice i da su devojčicu ispratili samo očevi prijatelji.

"Devojčicu su ispratili prijatelji njenog oca. Nije bilo članova porodice. Telo je prethodnog dana predato porodici. Jedini koji je brinuo o devojčici bio je njen stric koji je istaknuta ličnost u Skadru", navodi Bezat.

Genta, sestra Alme koja je sa dve ćerke i sinčićem skočila u Bojanu, potvrdila je za albanske medije da nije bila na sahrani sestričine.

"Nisam bila na sahrani moje nećakinje. Nemamo kontakt sa njima i nismo bili pozvani na sahranu", rekla je Genta i dodala da će porodica sahraniti Almu u Draču, prenosi Kurir.

Erdžis Arazi, suprug i otac dece, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo svoje porodicei određen mu je pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading