PREOKRET! Turistima ukraden KAMPER kod najlepše atrakcije Hercegovine, a evo šta se DANAS DOGODILO

Autor:

Svet

30.05.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtve su krađu odmah prijavile policiji koja se momentalno bacila u potragu

PREOKRET! Turistima ukraden KAMPER kod najlepše atrakcije Hercegovine, a evo šta se DANAS DOGODILO

Foto: instagram.com/rocky.round.the.globe

Bračni par turista iz Belgije, Valter (70) i Rozi (68) bili su juče žrtve bezumne krađe kampera kod vodopada Kravice, najlepšeg turističkog mesta u Hercegovini.

Znajući da su tu sigurni, pošto su Hercegovci uvek tvrdili da se strancima u tom području nikad ništa loše ne može dogoditi, Valter i Rozi su parkirali kamper kod vodopada i krenuli u obilazak lokacije.

Kada su se vratili do njega, shvativši da ga nema, uvideli su i da će veče dočekati samo u majici i šorcu, bez hrane i odeće.

Policija Bosne i Hercegovine prionula je na posao i danas su objavili da su pronašli kamper kod Tuzle!

Kako se navodi, vozilo sa belgijskim tablicama pronađeno je u naselju Čaklovići u ulici “Zlatnih ljiljana”, a službenici MUP-a TK PS Istok kao i OKP sprovode istragu.

Mediji prenose da su sa vozila skinuli crvenu foliju, i da su takođe ukrali druge tablice i postavili na stari kamper.

“Nije nam ostalo ništa. Ukoliko neko primeti ovo kamper vozilo ili ovakvo slično da je već ofarbano, da odmah obavesti policiju”, poručili su ogorčeni turisti juče, a danas su mogli da odahnu.

Ovo nije prvi slučaj pljačkanja stranaca oko Mostara. Iako grad čini sve da pokaže sve svoje kvalitete i prednosti u odnosu na okruženje, neretko se javi grupa ljudi koja svojim vandalizmom ili kriminalnim radnjama uništi sav trud i gostoprimstvo domaćina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading