BIZARNA SMRT ČETVOROGODIŠNJE DEVOJČICE! Mamin dečko (16) UGRIZAO dete za ruku, a onda se dogodilo OVO!

Autor:

Svet

18.06.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partner devojčicine majke je kvalifikovan kao nestala osoba, a prethodno je pobegao iz popravnog doma

BIZARNA SMRT ČETVOROGODIŠNJE DEVOJČICE! Mamin dečko (16) UGRIZAO dete za ruku, a onda se dogodilo OVO!

Foto: Društvene mreže

Četvorogodišnja devojčica preminula je u nedelju nakon što je policiji prijavljeno da je partner njene majke, šesnaestogodišnjak, priznao da ju je ugrizao dan pre njenog smrtonosnog incidenta.

Devojčica je preminula nakon što je stavljena na aparat za održavanje života, a majka je tvrdila da ju je zatekla kako ne diše.

Sumnjive povrede

Na telu devojčice su primećeni tragovi ugriza na ruci, kao i modrice na nogama i vratu, za koje je majka tvrdila da su se pojavile nakon što ju je partner ugrizao.

Partner devojčicine majke je kvalifikovan kao nestala osoba, a prethodno je pobegao iz popravnog doma i od svojih staratelja uz pomoć majke preminule devojčice.

On je prvobitno negirao da je ujeo devojčicu, tvrdeći da je trag ugriza prouzrokovala mačka, navodeći da ga je dete prvo ujelo.

Optužbe i obdukcija

Majka je optužena za zanemarivanje deteta, što je dovelo do smrti, dok je partner prvobitno bio optužen za nanošenje ozbiljnih povreda, ali su optužbe proširene na ubistvo.

Obdukcija je zakazana za ovu nedelju kako bi se utvrdio uzrok smrti male devojčice.

Nove informacije

Majka je policiji navodno rekla da se njena ćerka ponašala čudno nakon incidenta sa ujedom, te da je pojela samo kesicu smokija.

Takođe je tvrdila da je njena ćerka povraćala, ali je verovala da je to zbog anksioznosti. Ove nove informacije dodatno komplikuju već tragčičnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading