ŽENA ŽIVA ZAKOPANA! Na nju se obrušio zid i TONA zemlje!

Autor:

Svet

22.06.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prve operacije nesrećnoj ženi stalo srce.

ŽENA ŽIVA ZAKOPANA! Na nju se obrušio zid i TONA zemlje!

Foto: YouTube/ Printscreen/WesternMassNews

Tridesetpetogodišnja Ešli Pičirili je 2021. godine umalo izgubila život, kada je ostala zakopana ispod velike količine zemlje.

Naime, do nesreće je došlo u Nortemptonu na gradilištu, gde je Ešli radila svega nedelju dana. Krajem maja došla je u pomenuti grad gde je kao veteranka ratnog vazuhoplovstva odlučila da se oproba u građevinskoj industriji.

Dok je radila, jedan od bočnih zidova se urušio, a više od tone zemlje ju je zatrpalno na dubii od dva metra.

- U početku sam se osećala kao kada te stari prijatelj zagrli i stegne. Nimalo prijatno! Znala sam da će kolege pokušati da me izvuku i trudila se da ne paničim. Disala sam vrlo plitko - ispričala je Ešli i dodala da nije mogla da diše punim plućima, jer nije bilo prostora za to.

 - Zemlja me potpuno pritisla. Nisam mogla da se pomerim.

Nakon 30 minuta građevinci su uspeli da je izvuku, a kopali su čime su stigli.

Prebačena je u bolnicu, gde je konstatovano da ima slomljena rebra, unutrašnje krvarenje i kolaps pluća.

 - Imala je male šanse da preživi zbog obilnog krvarenja. Tokom prve operacije stalo joj je srce, ali smo uspeli da je oživimo - kazala je dr Kristina Kramer iz Bejstejt medicinskog centra.

Ešli je provela 30 dana u bolnici, a nakon toga je puštena na kućno lečenje. Vremenom se oporavila, vratila školi letenja, a sada radi kao pilot u bazi Nacionalne garde u Masačusetsu.

 - Preživela je zahvaljujući fizičkoj i psihičkoj snazi, kao i zajedničkom radu svih lekara koju su o njoj brinuli - dodala je dr Kramer, prenosi Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading