ROSA (29) I MARTA (37) PRETUKLE MUŠKARCA (63) NASMRT: Odbio intimne odnose utroje na groblju

Autor:

Svet

22.06.2024

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno pili alkohol

ROSA (29) I MARTA (37) PRETUKLE MUŠKARCA (63) NASMRT: Odbio intimne odnose utroje na groblju

Foto: Miloš Gajić

Dve žene, Rosa (29) i Marta (37), uhapšene su u Stavropolu, Rusija, pod optužbom za brutalno prebijanje i ubistvo 63-godišnjeg Aleksandra, nakon što je on odbio njihov zahtev za seksualnim odnosom u troje na groblju. Incident se dogodio u crkvenom dvorištu gde su žene i Aleksandar popili piće zajedno.

Prema lokalnim medijima, nakon što je Aleksandar odbio njihovu ponudu, Rosa i Marta su izgubile kontrolu i počele da ga tuku pesnicama i nogama. Napad se, prema izveštajima policije, nastavio u obližnjoj šumi gde su muškarca brutalno pretukle do smrti. Nakon toga, telo su odvukle i sakrile u rupu u šumi kako bi izbegle otkrivanje.

- Odvukle su telo u šumu i sakrile ga u rupu - navodi se u medijskim izveštajima.

Policija je kasnije pronašla telo Aleksandra i uhapsila Rosa i Martu. U optužnici se navodi da su žene bile upletene u napad koji je doveo do smrti, a nakon hapšenja su privedene sudiji koji je odredio dvomesečni pritvor dok traje istraga.

- Tokom svađe, žene su zadao 63-godišnjem muškarcu više udaraca pesnicama i nogama u glavu i torzo - navodi se u izveštaju komiteta.

- Žrtva je preminula na licu mjesta usled povreda. U želji da izbegnu odgovornost za zločin, optužene su odvukle telo preminulog u šumovito područje i sakrile ga u rupu - dodaje se u izveštaju.

Snimci sa mesta zločina prikazuju jednu od žena kako vodi policiju kroz šumu do mesta gde je telo pronađeno, koristeći lutku kao deo rekonstrukcije događaja. Ovaj uznemirujući incident izazvao je šok u lokalnoj zajednici, dok je javnost zgrožena brutalnošću napada i tragičnim ishodom.

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading