MEDICINSKA SESTRA MARIJA KRVNIČKI ZADAVLJENA: Ubistvo priznao najbliži član porodice, ali izrekao SUMANUTU LAŽ

Autor:

Svet

25.06.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijenti o kojima je baka Marija brinula se neprestano javljaju i dele lepa sećanja na nju

MEDICINSKA SESTRA MARIJA KRVNIČKI ZADAVLJENA: Ubistvo priznao najbliži član porodice, ali izrekao SUMANUTU LAŽ

Foto: Facebook Printscreen/Maria Teresa Chavez Flores

Marija Tereza Flores Čavez (65) pronađena je bez znakova života u Firenci, u svojoj kući.

Glavni osumnjičeni za ubistvo nesrećne žene jeste njen maloletni unuk koji je, kako lokalni mediji navode, priznao zločin policiji u toku ispitivanja.

Tužilac za maloletnike je naložio hapšenje dečaka (17) koji je policiju sam obavestio o stravičnom događaju koji se desio u njihovoj kući.

Kako su lokalni mediji nezvanično saznali, maloletnik je najpre ispričao kako je došao kući i zatekao lopova. Navodno, on je uspeo da pobegne, nakon što je pretukao maloletnika, zbog čega je dete hospitalizovano. Do obrta istrage dolazi u trenutku kada nadležni doznaju da nema znakova nasilnog ulaska u Marijin dom.

Maloletnik postaje prvi osumnjičeni za ubistvo bake. Pozvan je u policiju, gde je u prisustvu tužioca za maloletnike i psihologa saslušan. Tokom dugog ispitivanja, priznao je zločin koji je počinio.

Nesrećna žena je na svom telu imala vidljive povrede, pomoću kojih su zaključili da je zadavljena. Motiv još uvek nije otkriven. 

Ona je radila kao medicinska sestra, a sa unukom je živela u kući koju su iznajmljivali. Italijanskim medijima je poznato da je ubijena imala partnera, koji u tom trenutku tragedije bio na poslovnom putovanju.

Pacijenti o kojima je baka Marija brinula se neprestano javljaju i dele lepa sećanja na nju. Nema sumnje da je bila omiljena medicinska sestra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading