"NIJE ŽELELA DA JE DECA GLEDAJU PRIKLJUČENU NA MONITORE I CEVI": Konačno otkriveni detalji BOLNIČKOG LEČENJA Kejt Midlton

Autor:

Svet

03.07.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto toga, „svakodnevno se zadovoljila video pozivima kući“

"NIJE ŽELELA DA JE DECA GLEDAJU PRIKLJUČENU NA MONITORE I CEVI": Konačno otkriveni detalji BOLNIČKOG LEČENJA Kejt Midlton

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Britanska kraljevska porodica prolazi kroz izuzetno težak period, budući da kralj Čarls i princeza od Velsa Kejt Midlton boluju od raka.

Kejt se povukla iz javnosti nakon što je obelodanila da bije bitku sa opakom bolešću, te se pojavila samo na "Pozdravu bojama" gde je oduševila javnost.

Mnogi su primetili da je boravak Kejt Midlton u bolnici bio obavijen velom misterije, a prema informacijama tokom tri nedelje koje je provela u bolničkoj postelji nije imala kontakt čak ni sa svojom decom, što je navelo javnost da se zapita zbog čega je to tako.

Najnoviji izveštaj Kejti Nikol iz Vaniti Faira daje neke od ključnih odgovora koji interesuju svetsku javnost.

Naime, u svojim izveštajima Nikol navodi da je sve urađeno namerno i da princeza „nije želela da je njena deca vide u pidžami, dok je priključenu na monitore i cevi”.

Umesto toga, „svakodnevno se zadovoljila video pozivima kući“.

Očigledno je da Kejt zapravo nije želela da dodatno traumatizuje decu, pa je rešila da im da uvid u to da je sve u redu, tako što će im se javiti preko neke od aplikacija, u trenutku kada se oseća i izgleda dobro.

"Stvari su bile toliko normalne kod kuće da je Džordž igrao ragbi meč protiv druge škole dok je Kejt bila hospitalizovana", rekao je njihov porodični prijatelj.

Nakon operacije usledile su terapije, lekovi, mirovanje, ali je tokom tog perioda Kejt bila u svom domu, potpuno izolovana od spoljašnjeg sveta kako bi mogla da se potpuno posveti lečenju i oporavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading