"NE MOGU DA RADIM POSLE OSAM UVEČE, MORAM DA SPAVAM": Bajden šokirao najnovijom izjavom

Autor:

Svet

04.07.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentar je nekoliko guvernera u prostoriji ostavio frustriranim

"NE MOGU DA RADIM POSLE OSAM UVEČE, MORAM DA SPAVAM": Bajden šokirao najnovijom izjavom

Foto: Printscreen

Predsednik SAD Džo Bajden rekao je demokratskim guvernerima tokom sastanka u Beloj kući u sredu da je deo njegovog plana da prestane da zakazuje događaje posle 20 časova, kako bi mogao više da spava, otkrivaju tri izvora upoznata sa njegovim komentarima.

Ove primedbe, koje je prvi objavio Njujork Tajms, usledile su u trenutku kada je 81-godišnji Bajden pokušao da uveri grupu od više od 20 državnih lidera da je u stanju da pobedi bivšeg predsednika Donalda Trampa u novembru i efikasno vlada još četiri godine.

Komentar je nekoliko guvernera u prostoriji ostavio frustriranim, rekli su izvori za Si-En-En, i jedan je od razloga što su neki od učesnika bili uznemireni izjavom o lojalnosti i entuzijazmu koju je Bajdenova kampanja distribuirala u četvrtak.

Bela kuća i kampanja Bajdena nisu odmah komentarisali šta je predsednik rekao.

Podsetimo, još jedan uticajni list poziva predsednika Džoa Bajdena da se povuče sa predsedničkih izbora 2024.

Ekonomist u uvodniku objavljenom u četvrtak, tvrdi da je Bajdenov nastup u predsedničkoj debati Si-en-en-a bio „užasan“, ali je „zataškavanje bilo gore“.

- Bila je agonija gledati zbunjenog starca kako se muči da se priseti reči i činjenica. Njegova nesposobnost da izvede argument protiv slabog protivnika bila je obeshrabrujuća. Ali operacija njegove kampanje da negira ono što su desetine miliona Amerikanaca videle svojim očima je toksičniji od bilo čega drugog, jer njegovo nepoštenje izaziva prezir - navodi se u uvodniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading