MODI JE BESAN OTIŠAO U POSETU PUTINU! Evo kako ga je ruski predsednik umirio (VIDEO)

Autor:

Svet

08.07.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim formalnih sastanaka, njih dvojica su imali priliku za neformalne razgovore

MODI JE BESAN OTIŠAO U POSETU PUTINU! Evo kako ga je ruski predsednik umirio (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@ivanterriblebg

Indijski premijer Narendra Modi boravi u dvodnevnoj državnoj poseti Moskvi, gde se sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Osim formalnih sastanaka, njih dvojica su imali priliku za neformalne razgovore, tokom kojih su se, između ostalog, vozili u kolima za golf u rezidenciji predsednika Rusije u Novom Ogarevu.

Neformalni razgovori u otvorenim kolima

Zanimljivo je da je predsednik Putin lično provozao indijskog lidera u otvorenim kolima, dok ih je obezbeđenje pratilo u blindiranom automobilu.

Ovaj neformalni gest ukazuje na prijateljski ton njihovog susreta i pokazuje koliko su odnosi između Rusije i Indije značajni za oba lidera.

 

Neformalni sastanak sa slobodnim dnevnim redom

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov najavio je da će se Putin i Modi neformalno sastati uveče i imati priliku da razgovaraju "sa slobodnim dnevnim redom, jedan na jedan".

Ova prilika za neformalni razgovor bez striktnog plana može otvoriti prostor za otvoreniju i iskreniju komunikaciju između dva lidera.

Glavni prioriteti u Moskvi

Pre posete, neimenovani visoki indijski zvaničnik istakao je da bi rešavanje trgovinske neravnoteže Indije sa Rusijom, kao i puštanje indijskih građana koji su "izmanipulisani" da se bore u ratu u Ukrajini bili među Modijevim glavnim prioritetima u Moskvi.

Ovi prioriteti pokazuju da je Modi posvećen rešavanju konkretnih pitanja koja utiču na odnose između Indije i Rusije.

Poseta indijskog premijera Moskvi predstavlja važan korak ka jačanju saradnje između dve zemlje i otvara nove mogućnosti za dalje unapređenje njihovih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading