SARA PRESUDILA PEDOFILU NOŽEM! Mislila je da je komšija dobar čovek, dok joj nije SILOVAO tri SINA!

Autor:

Svet

14.07.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uzela sam zakon u svoje ruke"

SARA PRESUDILA PEDOFILU NOŽEM! Mislila je da je komšija dobar čovek, dok joj nije SILOVAO tri SINA!

Foto: Printskrin

Pre osam godina, Sara Sends je nasmrt izbola osuđenog pedofila Majkla Plesteda, koji je zlostavljao njena tri sina. U dokumentarcu BBC-a, ona i njeni sinovi su progovorili o tom događaju.

Njeni sinovi su, po prvi put zajedno, ispričali kako ih je Plested svu trojicu seksualno zlostavljao i kako se sada osećaju povodom toga što je njihova majka potom učinila.

Jedne jesenje večeri 2014. godine, Sara Sends je napustila svoju kuću u istočnom Londonu, sa kapuljačom preko glave i nožem u ruci. Uputila se do stambenog bloka gde je živeo Majkl Plested. Nakon što je stigla, izbola ga je osam puta, nakon čega je on iskrvario na smrt. Plested je tada imao 77 godina i suočavao se sa novim optužbama za seksualne delikte nad dečacima. Bio je optužen za zločine u Silvertaunu, delu istočnog Londona.

Najstariji sin, Bredli, koji je tada imao 12 godina, prošle godine se odrekao prava na anonimnost kako bi obelodanio zlostavljanje. Njegova mlađa braća, blizanci Alfi i Ris, sada su učinili isto. Kada je njihova majka ubila čoveka optuženog da ih je seksualno zlostavljao, imali su 11 godina.

Sada, sa 20 i 21 godinu, sećaju se kada su, kao deca, saznali šta je njihova majka uradila. Govoreći pored svoje majke, rekli su da je odrastanje dok je ona bila u zatvoru bilo teško. Njihova majka je izrazila kajanje zbog onoga što je uradila, ali su njeni sinovi iskreni po pitanju njenog čina.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Bredli je rekao: "Skidam kapu na učinjenom. Neću to da poričem." Alfi je dodao: "To nas je učinilo sigurnijima. Noćne more nisu prestale, ali nam je dalo osećaj sigurnosti jer nismo morali da hodamo ulicom razmišljajući da će on da iskoči iza ćoška." Ris je rekao da je bilo dobro znati da je Plested mrtav, ali su često budili usred noći pitajući se gde je njihova mama.

Sara Sends se sprijateljila sa Plestedom, misleći da je on divan starac. Međutim, otkrila je da je zlostavljao njene sinove. Nakon što je uhapšen i optužen, sudija mu je dozvolio kauciju, što je Saru izbezumilo. Ona je porodicu preselila kod svoje majke.

Te noći kada je napala Plesteda, Sara je imala nameru da ga zamoli da se izjasni krivim kako bi poštedela svoje sinove sudskog procesa. Plested joj je rekao da njena deca lažu, što je izazvalo njenu reakciju. Nakon što ga je izbola, predala se policiji sa krvavim nožem i odećom. Sudija je kasnije rekao da je ona izgubila kontrolu, ali je imala na umu mogućnost upotrebe noža.

Sara je osuđena za ubistvo iz nehata i provela je skoro četiri godine u zatvoru. Njeni sinovi su živeli sa bakom dok je ona bila u zatvoru, što je za njih bilo teško.

Sara Sends je puštena iz zatvora 2018. godine, i njeni sinovi su uspeli da obnove vezu sa njom. Sada smatraju da je važno da žrtve progovore o zlostavljanju, iako je to teško, jer će im to na kraju pomoći da se osećaju bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading