OTKRIVENA PRAVA ISTINA? Da li je Kamala Haris tokom DEBATE sa Trampom varala? Evo šta je nosila na uvetu (FOTO)

Autor:

Svet

12.09.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka nacija je tokom debate pomno pratila svaki pokret Trampa i Harisove, gestikulaciju, ali i ono što su imali da ponude višemilionskom biračkom telu SAD

OTKRIVENA PRAVA ISTINA? Da li je Kamala Haris tokom DEBATE sa Trampom varala? Evo šta je nosila na uvetu (FOTO)

Foto: Printscreen

Kamala Haris i Donald Tramp, kandidati Demokratske i Republikanske stranke na ovogodišnjim predsedničkim izborima u SAD, održali su preksinoć dugoočekivanu debatu na ABC Newsu.

Ova medijska kuća je postavila određena pravila koja su oba kandidata morala da ispoštuju, ali se na trenutak posumnjalo da ih Kamala Haris po svemu sudeći nije ispoštovala do kraja.

Američka nacija je pomno pratila svaki njihov pokret, gestikulaciju, ali i ono što su imali da ponude višemilionskom biračkom telu SAD.

Foto: Printscreen

Kamala Haris sa minđušama koje podsećaju na slušalice ili "bubice"

 

Kandidati su određana pravila debate ispoštovali, sa minimalnim odstupanjima, ali su se pojavili novi detalji koji su u prvi mah ukazivali na potencijalnu nefer igru od strane kandidata Demokratske stranke - Kamale Haris.

Kao što su pisali strani mediji, objavljena je fotografija na kojoj se vidi kako na svom levom uvetu ima minđušu koja neverovatno podseća zapravo na "bubicu" ili neku vrstu "slušalice" za muziku, pa se postavilo pitanje da li je burna borba između Kamale i Trampa završena u "fer pleju".

Zapravo, na kraju smo došli do toga šta je istina i sve nedoumice oko toga su rešene.

Naime, Kamala Haris nije na svom uhu nosila nikakve "bubice" niti slušalice za muziku, već je nosila bisere "Tiffani & Co" koje koštaju oko 800 dolara. 

 

 

Na društvenoj mreži X (Tviter) je tim povodom objavljen tvit sledeće poruke: 

- Kamala Haris nije nosila slušalice tokom debate, nosila je bisere "Tiffani & Co" koje koštaju 800 dolara. Umesto da guramo zavere, kako bi bilo da istaknemo da bi većina Amerikanaca ubila za 800 dolara u svojoj ušteđevini, a ne na ušima, a ona je van svega u tom slučaju - napisala je korisnica društvene mreže X.

Podsetimo, Donald Tramp je na prvoj debati ubedljivo "potukao" aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena, koji se zbog loše odrađene debate našao pod ogromnim pritiskom stranačkih kolega da se povuče i nominaciju prepusti Kamali Haris.

Međutim, veliki broj Amerikanaca i sada posle završene druge debate misli da je Tramp ponovo bio dominantniji u odnosu na Kamalu Haris, iako su oboje bili veoma borbeni u svojim izjavama.

Prema najnovijim anketama, očekuje se da će izbore dobiti kandidat koji najbolje prođe u takozvanih neodlučnim državama (swing states), u kojima je razlika između Haris i Trampa izuzetno mala i veoma lako bi mogla da se poveća u korist jednog od kandidata nakon sinoćne debate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading