"NE MOGU SAMI SEBI POMOĆI" Šta znači odluka Harija i Megan da prekinu ćutanje o američkim predsedničkim izborima?!

Autor:

Svet

19.09.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine 2020. par nije podržao nijednog kandidata, ali je pozvao Amerikance da glasaju na "najvažnijim izborima u našem životu".

"NE MOGU SAMI SEBI POMOĆI" Šta znači odluka Harija i Megan da prekinu ćutanje o američkim predsedničkim izborima?!

Foto: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Odluka Harija i Megan da prekinu ćutanje o američkim predsedničkim izborima je tanko prikriven pokušaj da se "uberu" glasovi za Kamalu Haris i impresionira holivudska elita, rekli su kritičari za MailOnline.

Predsednik republikanskog pokreta u Velikoj Britaniji rekao je da Saseksi jednostavno "ne mogu sebi pomoći" kada je Amerika u izbornoj godini, odbacujući njihovu tvrdnju da su politički neutralni.

Greg Svenson, finansijer sa sedištem u Londonu i predsedavajući britanskih prekomorskih republikanaca, rekao je:

- Oni ne mogu sami sebi pomoći. Podstičući ljude da glasaju, oni u suštini prikupljaju glasove za Kamalu. Ne moraš to da kažeš. Kao čovek koji sedi sam u svom autu sa kovid maskom. Ne treba vam nalepnica za branik, znamo za koga ste glasali.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Paul Sancya

Kamala Haris

Godine 2020. par nije podržao nijednog kandidata, ali je pozvao Amerikance da glasaju na "najvažnijim izborima u našem životu". Megan je čak hladno pozvala Amerikance da glasaju.

Mnogi su ovo protumačili kao podršku Džou Bajdenu, uključujući i Donalda Trampa, koji je rekao da nije obožavatelj bivše zvezde "Odela", ali ni Harija kojem je poželeo sreću, "jer će mu trebati".

Međutim, otkriveno je da sa samo dva meseca do izlaska Amerike na izbore, fondacija "Arčevel" poslala personalizovana pisma neregistrovanim biračima i poručila da je "svaki glas bitan", ali insistira na tome da su politički neutralni i da nisu spomenuli nijednog kandidata.

Stručnjaci su rekli da se Hari plaši Trampove pobede, jer je republikanski kandidat bio jasan da bi britanski kraljević mogao da bude deportovan iz SAD, ako je lagao o uzimanju droge u svom zahtevu za američku vizu.

Međutim, Greg Svenson veruje da njihova najnovija politička intervencija neće uticati na Amerikance, već da se mogu umiliti holivudskoj eliti koju žele da impresioniraju.

- Svaki potez Harija i Megan pažljivo je orkestriran kako bi bili popularni u svom krugu elita. Većina probuđenih holivudskih elita glasa za Kamalu, ali sam iznenađen da je nisu u potpunosti podržali. Glasači koji vole Harija i Megan verovatno bi ionako glasali za Kamalu. Mislim da ne bi promenili bilo čiji glas - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading