POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU VOZAČA SA AUTO-PUTA: Da li prepoznajete ko SEDI ZA VOLANOM? Ovo je potpuno neverovatna stvar (FOTO)

Autor:

Svet

13.10.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće kažnjen zbog prekoračenja brzine

POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU VOZAČA SA AUTO-PUTA: Da li prepoznajete ko SEDI ZA VOLANOM? Ovo je potpuno neverovatna stvar (FOTO)

Foto: pexels.com

Dortmundska policija u Nemačkoj nedavno je objavila fotografiju sa auto-puta koja je izazvala dosta pažnje i smeha javnosti. Na njoj se može videti "audi" koji se čini da ga vozi "čudovište od kolačića" - Kuki Monster, popularni lik iz serije "Ulica Sezam".

Republika

Foto: Polizei NRW Dortmund

Snimljen Kuki monster za volanom

 

Međutim, iako na prvi pogled deluje smešno, policija ozbiljno shvata situaciju, ističući da maska Kuki Monstera ograničava vidno polje vozaču i povećava rizik od nesreća.

Prekoračenje brzine

Mobilni merač brzine zabeležio je "audija" na autoputu A45 u smeru ka Hagenu, Severna Rajna-Vestfalija, kako prekoračuje dopuštenu brzinu za 11 km/h. Prema propisima o putnom saobraćaju, ograničavanje vozačevog vida i sluha nije dozvoljeno, a policija ističe da nesreće mogu prouzrokovati ne samo materijalnu štetu, već i ljudske živote.

Vozaču sledi novčana kazna

Policija je identifikovala vlasnika "audija" kao 57-godišnjaka iz Hagena. Iako se vozilo na slici čini kao "audi", zapravo je reč o RS2 Avantu. Vozaču sledi novčana kazna od 40 evra zbog prekoračenja brzine od 11 km/h.

Upozorenje vozačima

Ovaj neobičan slučaj podseća vozače da budu oprezni prilikom nošenja maski za volanom, ističući da takve situacije mogu predstavljati ozbiljan rizik u saobraćaju. Policija naglašava da vozači treba da budu odgovorni i da ne ugrožavaju svoju bezbednost i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Iako ova situacija može delovati smešno na prvi pogled, važno je shvatiti ozbiljnost problema koji je istakla policija. Vozači treba da budu svesni svih potencijalnih opasnosti u saobraćaju i da preduzmu odgovarajuće mere opreza kako bi sačuvali svoju i tuđe živote.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading