OD KUĆE OSTALA SAMO GOMILA ŠUTA: U stravičnoj eksploziji u porodičnom domu poginulo dete, šest osoba povređeno (VIDEO)

Autor:

Svet

17.10.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok eksplozije se istražuje.

OD KUĆE OSTALA SAMO GOMILA ŠUTA: U stravičnoj eksploziji u porodičnom domu poginulo dete, šest osoba povređeno (VIDEO)

Foto: X/WeGotitBack/Printscreen

Na severoistoku Engleske, u gradu Njukaslu, došlo je do eksplozije u kući, usled čega je jedno dete poginulo, a šest osoba povređeno, prenela je agencija AP pozivajući se na policijske podatke.

Sedmogodišnji dečak je poginuo, a šest osoba je prebačeno u bolnicu nakon eksplozije u kući u Njukaslu, saopštila je policija.

Policija je saopštila da je dečak preminuo na mestu noćne eksplozije, a šest hospitalizovanih je zadobilo "razne povrede".

Uzrok eksplozije se istražuje.

Podsetimo, pet osoba, uključujući dvoje dece, poginulo je u udesu na auto-putu M-6 na severozapadu Engleske, kada su se sudarila dva automobila, Tojota i Škoda.

Nesreća se dogodila u utorak, u oblasti Kambrija, saopštila je policija, prenosi Sky News.

Četiri osobe, muškarac, žena i dvoje dece iz Glazgova, koje su putovale u Tojoti, proglašene su mrtvima na licu mesta.

U nesreći je poginuo i vozač Škode, muškarac iz Kembridžšira.

Policija Kambrije saopštila je da je treće dete iz Tojote s teškim povredama odvedeno u bolnicu Kraljice Viktorije u Njukaslu.

Takođe, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dva dana u Kornvolu, žena u tridesetim godinama i malo dete bore se za život, nakon što su se svojim automobilom sudarili direktno sa školskim autobusom, prenosi britanski Metro.

Žena i dete bili su Vauxhall Astri kada je došlo do sudara sa autobusom na sprat, koji je prevozio učenike srednje škole. U nesreći je povređeno i četvoro dece koja su bila u autobusu, dok su žena i dete zadobili povrede opasne po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading