TELO ŽENE PRONAĐENO U RECI: Zadavljena pa bačena u vodu, POLICIJA UHAPSILA ČLANA NJENE PORODICE (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

22.10.2024

02:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela škola je u šoku

TELO ŽENE PRONAĐENO U RECI: Zadavljena pa bačena u vodu, POLICIJA UHAPSILA ČLANA NJENE PORODICE (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube Printscreen/13WHAMTVNews, National Center For Missing and Endangered, Inc/Facebook

U šokantnom preokretu događaja, vlasti države Njujork uhapsile su 53-godišnju Džejmi Buš nakon što je telo njene starije sestre, Peni Buš pronađeno u reci Dženesi nekoliko dana nakon njenog nestanka, prenosi people.com.

Uhapšena sestra

Telo 62-godišnje Peni Buš otkriveno je 14. oktobra u reci Dženesi, u mestu Raš, Njujork, čime je završena potraga koja je počela nekoliko dana ranije, nakon što je Peni nestala. Prema saopštenju kancelarije šerifa okruga Monro, Džejmi Buš je uhapšena ubrzo nakon pronalaska tela, a za nju je izdat nalog za hapšenje zbog sumnje u umešanost u smrt svoje sestre.

Pronađeno telo

Istraga je pokrenuta početkom meseca kada su policajci iz okruga Monro pokušali da obave proveru dobrobiti Peni Buš u njenoj kući 11. oktobra, ali je nisu pronašli. Njen misteriozni nestanak odmah je ocenjen kao "sumnjiv", a potraga za Peninom lokacijom intenzivirana je tokom narednih dana.

Nakon vikenda intenzivnih pretraga, uključujući i pretragu Penine imovine od osam hektara, policija je 14. oktobra pronašla telo u reci Dženesi, koja se nalazi na oko sat vremena vožnje od Penine kuće u Honeoj Folsu (Honeoye Falls). Telo je kasnije identifikovano kao Peni Buš, što je dovelo do ključnih dokaza koji su rezultirali hapšenjem Džejmi Buš.

Zadavila sestru

Prema krivičnoj prijavi, istražitelji tvrde da je Džejmi zadavila svoju sestru 8. oktobra između 16:50 i 23:59 tokom fizičkog sukoba. Dalje se navodi da je rano ujutru 9. oktobra Džejmi bacila Penina tri telefona u smeće u obližnjem kafiću Dunkin Donuts. U danima između navodnog ubistva i 12. oktobra, Džejmi je, prema navodima, bacila telo svoje sestre u reku Dženesi.

Istražitelji još uvek nisu komentarisali moguće motive zločina.

Škola u šoku

Školska zajednica u Honeoj Folsu, gde je Džejmi radila kao paraprofesionalac u srednjoj školi, pogođena je ovim tragičnim događajem.

Paraprofesionalac je osoba koja pruža podršku i asistenciju stručnjacima u određenim oblastima, ali nema iste kvalifikacije ili obrazovanje kao ti stručnjaci. U obrazovnom sistemu, paraprofesionalci obično rade u školama kako bi pomagali nastavnicima u različitim zadacima, kao što su pomoć u nastavi, rad s učenicima s posebnim potrebama, nadgledanje učenika ili pružanje individualne podrške učenicima. Njihova uloga je ključna u olakšavanju svakodnevnog rada nastavnika, ali nisu licencirani učitelji.

Direktor škole, Džin Mankuzo izjavio je da je cela zajednica u šoku i da osećaju duboku tugu zbog ovih dešavanja.

Optužbe za ubistvo

- Duboko smo potreseni i tužni zbog ovih vesti - naveo je Mankuzo u saopštenju, dodajući da je Džejmi odmah suspendovana sa posla.

Džejmi Buš suočava se sa optužbama za drugostepeno ubistvo i dva krivična dela zbog manipulacije dokazima. Trenutno se nalazi u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije. Nije poznato da li je Džejmi angažovala advokata ili se izjasnila o krivici.

Ovaj slučaj duboko je potresao zajednicu i ostavio mnoge bez reči dok se detalji tragedije i dalje otkrivaju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading