NASTRADALA DEVOJČICA (12) U IGRI KOJA JE "KRENULA PO ZLU": Društvene mreže preplavljene porukama koje kidaju srce, "NADAM SE DA PLEŠEŠ TAMO GORE" (FOTO)

Autor:

Svet

22.10.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo grad žali zbog smrti

NASTRADALA DEVOJČICA (12) U IGRI KOJA JE "KRENULA PO ZLU": Društvene mreže preplavljene porukama koje kidaju srce, "NADAM SE DA PLEŠEŠ TAMO GORE" (FOTO)

Foto: Shutterstock

Milford Hejven, malo mesto u Pembrokširu u Velikoj Britaniji, potresla je tužna vest o smrti dvanaestogodišnje devojčice Honi Frenč, koja je tragično izgubila život u svojoj kući tokom onoga što njena majka opisuje kao igru "koja je krenula po zlu”, prenosi britanski Metro.

"Naša srca su slomljena"

Njeno telo je pronađeno u subotu ujutru, a policija je ubrzo potvrdila da se ne radi o sumnjivoj smrti, te da je Honi nastradala ubrzo nakon nesrećnog događaja. Majka preminule devojčice, Džesika Frenč, u suzama je izjavila:

- Ovo je bila strašna nesreća, igra koja je pošla naopako. Naša srca su slomljena; bila je najvoljenija devojčica od svih.

"Nadam se da plešeš tamo gore"

Porodica Frenč, uključujući Honinog oca Alana i njenog starijeg brata, ostala je u šoku, dok je stotine ljudi na društvenim mrežama izrazilo saučešće i podelilo uspomene na devojčicu koja je mnogima bila posebna.

Jedna od prijateljica porodice, Stejsi-Li Kibl, napisala je u svom dirljivom oproštaju: "Honi, jedna od najboljih prijateljica moje ćerke, apsolutno smo slomljeni vešću. Otišla si prerano.” Ona je dodala da je njena ćerka „neutešna”, i uz poruku podrške rekla: "Nadam se da plešeš gore, lepotice.”

- Naš grad tuguje za mladom damom koju su mnogi voleli. Molimo vas, zapalite sveću za porodicu Frenč i držite ih u svojim mislima i molitvama. Neka Honino svetlo nastavi da svetli - napisano je u Fejsbuk grupi Milford Hejvena.

Džesika je emotivno odgovorila na sve poruke podrške, napisavši: "Hvala vam na svim ljubaznim porukama. Sve ove fotografije pokazuju koliko su je i drugi voleli.”

Policajci daju podršku

Policijaje saopštila da njeni službenici pružaju podršku učenicima škole koju je Honi pohađala.

- Naše misli su sa njenom porodicom u ovom teškom trenutku, a pomoć pružaju specijalizovani policijski službenici - navedeno je u saopštenju.

Ova tragedija ostavila je dubok trag u srcima mnogih, a Milford Hejven ostaje u žalosti za devojčicom koja je preminula prerano, u nesrećnoj igri koja je završena na najgori mogući način. Neka njeno svetlo i dalje sija kroz sve one koji je pamte i vole.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading