MUŽ KAMALE HARIS OŠAMARIO BIVŠU DEVOJKU: Isplivao skandal na videlo, trese se Bela kuća! TRAMP VEĆ OTVARA ŠAMPANJAC

Autor:

Svet

25.10.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidatkinja demokrata za novog predsednika SAD moraće da objašnjava narodu šta se to dogodilo i kako je to ona podnela

MUŽ KAMALE HARIS OŠAMARIO BIVŠU DEVOJKU: Isplivao skandal na videlo, trese se Bela kuća! TRAMP VEĆ OTVARA ŠAMPANJAC

Foto: Liewig Christian/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Daglas Emhof, suprug kandidatkinje za novog predsednika SAD Kamale Haris, udario je bivšu devojku na filmskom festivalu u Kanu.

Incident se dogodio još 2012. godine a cela priča najverovatnije je lansirana od republikanaca kako bi se umanjile šanse Kamale Haris da 5. novembra pobedi na predsedničkim izborima Donalda Trampa.

Daglas Emhof ošamario je bivšu devojku dok je, kako je rekao, flertovala sa jednim zaposlenim na festivalu u Kanu.

Dve godine kasnije oženio je Kamalu Haris koja je znala za njegovu aferu tokom pređašnjeg braka, pošto mu je ovo drugi.

- Tokom prvog braka, bivša supruga Kerstin i ja prolazili smo kroz težak period, što se reflektovalo na neke moje poteze na koje nisam ponosan. Preuzeo sam odgovornost, i od tada sam snažno radio na tome da izađem jači za nove izazove - izjavio je Emhof kada je pre nekoliko dana obelodanjeno šta se dogodilo u Kanu 2012. godine, prenosi CNN.

Tabloid Daily Mail objavio je da je tadašnju devojku, preciznije ljubavnicu upoznao u jednoj školi gde je radila a šamar se dogodio samo tri meseca posle početka njihove afere.

Takođe, Emhof je morao da uđe u proces razvoda posle toga, jer supruga Kerstin nije želela da više bude sa njim u istoj kući.

CNN naglašava i da je devojka koju je suprug Kamale Haris ošamario u tom periodu ostala u drugom stanju i nije zadržala dete.

Kamala Haris znala je za tu aferu kao i za sve važne pojedinosti pređašnjeg braka Daglasa Emhofa ali joj javno podsećanje na ovaj događaj svakako sada ne ide u prilog.

Mediji s druge strane naglašavaju da nema nikakve dileme da je sada priča obelodanjena kako bi Harisova izgubila od Trampa na izborima. 

- Tramp može slobodno posle ovog da otvori šampanjac. Pobeda je sigurna - napisao je jedan korisnik mreža na portalu Daily mail ispod teksta o aferi Daglasa Emhofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading