JANJUŠ URLAO NA ĆERKU KRUNU! Stravična scena na BAZENU, pojavile se ŠOK PREPISKE I DOKAZI!

Autor:

Elita 8 | Farma 8

22.06.2024

22:56

Stanija Dobrojević napravila haos u studiju zbog navoda koje je iznela o Janjušu i ćerki Kruni!

JANJUŠ URLAO NA ĆERKU KRUNU! Stravična scena na BAZENU, pojavile se ŠOK PREPISKE I DOKAZI!

Instagram.com

Komentari (6)

Loading
Ljiljana

23.06.2024 01:03

Slažem se za Ahmićeve. Podržavam je za sve što je rekla za njih. Na Majinoj je strani shvatam, ali nije baš za sve u pravu za nju. Jedino na šta treba da se insistira na tu devojku koja joj je dala prepiske ida joj je tražio pare, i da mu je dala 15000€. Obavezno insistirati na istinitosti!!!

istina

23.06.2024 16:29

@Ljiljana - a STO TI E KORISTIS MALO MOZAK... maja kamenjarka ista kao i ona. Aneli je svojevoljno prekinula trudnocu a ti kamenjarko si imala spontani... zar nije to karma??? ostavi se Aneli i uzivaj u ljubavi sa svojim ???.....pozdravio te kristijan...

Asmin jos voli Aneli

23.06.2024 11:09

Stanija izvrce istinu, kao da je Aneli sa njenim partnerom a ne obrnuto. Da nije usla u vezu sa Asminom i verovala njegovim lazima ne bi ispadala budala po emisijama i pravila od sebe cirkus. Njoj ta zena nista nije uradila a Staniji cuj smeta sto je ispricala da je muz ostavio i da je sa Stanijom pa zar je slagala? Sto da ne udje u rialiti da zaradi pare ulazila je i Stanija. Sve vreme Asmin i Stanija se kace na Aneli i njenu sestru a ovamo kao ja sam Stanija ma ko si ti jadnice ocvala sprdnjo celog zivota si druga liga hvatala frajere po rialitiju i lagala za neke verenike a na kraju spala na patoloskog lazova koji te sve lagao a ti sve progutala kao curka samo da ne ostanes sama pa sve prebacujes na Aneli, ona se resila budale bice ona ok a Asmin ce joj se uvek javljati zbog Nore i ti tu ne mozes nista, smesna si kad krenes on se borio za mene hahaha jaka si ribetina pa se za tebe bori mahalac Asmin bas kulturan ostvaren i postovan gospodin, ma cirkus od blebetanja ocvale baba starlete kojoj je Asmin karma, zadnji voz sta ce jadna. Ona dosla iz slavonskog sela Vocina a naziva Aneli mahalusom koja je rodjena u Dubrovniku e Stanija gluperdo jedna, sprdaju se sa tobom po televizijama.

Odgovori 13 5
Iskra

23.06.2024 14:49

@Asmin jos voli Aneli - Bravooo! Svaka vam je reč na mestu! Starleta u penziji je dotakla dno i niže ne može.

Odgovori 10 2
Snezana

23.06.2024 15:11

Da li je karma i to sto se zabavljas sa muslimanom? Ta karma ti ne smeta?

Dr..Pozar

23.06.2024 15:46

E,strandzo! Važno da se ti ne foliras,ti si uvek ista,dama lakog morala! Ko o čemu,kurva o postenju....