CAR UNAKAZIO ALEKSANDRU NAKON SINOĆNOG GOSTOVANJA: Udario joj žestoku kontru, pa najavio POMIRENJE sa Majom?!

Autor:

Elita 8 | Farma 8

07.07.2024

09:25

Filip Car je sve bacio u rebus novim oglašavanjem.

CAR UNAKAZIO ALEKSANDRU NAKON SINOĆNOG GOSTOVANJA: Udario joj žestoku kontru, pa najavio POMIRENJE sa Majom?!

e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Komentari (5)

Loading
Verona

07.07.2024 09:52

Daljina izoštrava.

Sara

07.07.2024 11:36

Ako je on zvao Maju pred njen ulazak u elitu, a sa druge strane čekao bebu sa Aleks, šta reci nego da treba da ga bude sramota. Svaka normalna žena bi prekinula svaki kontakt sa takvom labilnom ličnošću.

Odgovori 10 0
Alex

07.07.2024 13:02

@Sara - To je njegova fora,da je odbije od sebe,a mozda sumnja da dete nije od njega,nego da je to Mitroviceva podvala Caru,recimo samo primer,ali kako god on zeli sa njom na distanci,on je njoj recimo napravio dete iz nuzde,da ga nebi ubio Mitrovic,spasio je glavu to je tajna,jer Mitrovic pati sto on nije u Elitu,jer je dobar za reting,ali ne za sebe.To je to u skracenom.Narod nece razumeti moj komentar jer je realistican i detaljan,ali ko ukljuci svoj mozak skonta u sekundi.Hvala Pozzz

Emina

07.07.2024 14:20

@Alex - Joj vi ste zadojeni mržnjom prema Aleksandri Nikolic, čast izuzecima. Ne razumem, sta je ona to radila?! Pa sve je tuzila što su o njoj stvorili takvu sliku o njoj u javnosti. I ako je. Dete je rodila Filipu jer ga voli bezuslovno. Da nije tako ne bi rodila. Njegovo je što je umešao onu sto joj je posao da se javno j 5 godina na tv, ima polne bolesti, i po par j svake sezone.

Bobica

07.07.2024 14:58

@Alex - Prestanite sa raznim teorijama, Car da je zeleo porodicu mogao je ova dva-tri meseca da bude u Beogradu sa Alex i detetom. Da je ozbiljan u svemu ovome trebao je da se preseli ovde na par meseci pa onda da uzme za ruku zenu i dete i odvede ih kuci kod sebe. Njemu one nisu bitne, on se sprema za novi rijaliti, vec je potpisao ugovor, a isto tako ni jednog trenutka nije ni jednom demantovao Maju kada prica da ce biti zajedno i da je zvao pred njen ulazak. A i prica se i da on vec ima novu devojku. Sta vise da radi Alex i cemu da se nada sa njim?