Samo strpljenje i dobra kondicija! Od 1. aprila centar Beograda biće zatvoren, a ovo su izmene u saobraćaju!

Autor:

Vesti

25.03.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sledećeg ponedeljka Beograđane očekuje novi režim saobraćaja u samom centru Beograda, a razlog je početak druge faze rekonstrukcije Trga republike. Dakle, naoružajte se strpljenjem i dobrom kondicijom, ako rešite da pešačite, što je možda i bolja varijanta od kruženja automobilom, po celom gradu!

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Beograd spreman za još jednu rekonstrukciju

Za saobraćaj će praktično biti zatvoren potez od hotela "Balkan", odnosno ugla Terazija i Prizrenske, pa duž Kolarčeve do Narodnog pozorišta. Dakle, sva vozila koja dolaze Prizrenskom iz pravca Brankovog mosta biće usmeravana ili ka Slaviji ili ka Trgu Nikole Pašića.

Vozila koja se budu kretala iz pravca Narodne skupštine i Terazijskog tunela ka Dorćolu moraće da idu zaobilazno Dečanskom, pa zatim kroz Braće Jugovića do Francuske, zbog čega je izvesno da će u ovim ulicama dolaziti do velikih zastoja, ali i da će se gužve preliti i na Trg Nikole Pašića, Terazijski tunel, Brankovu i Brankov most, Bulevar despota Stefana...

Zaobilazno oko Trga republike saobraćaće i linije javnog gradskog prevoza 24, 26, 37 i 44. Najveće promene, ipak, pretrpeće trolejbuski saobraćaj. Najavljeno je ukidanje linija 19, 28 i 41, trole 21, 22 i 29 će od perifernih terminusa voziti samo do Slavije.

Autobusi 31, kao i privremena ekspresna linija koja će biti uvedena od Trga Slavije, saobraćaće kroz Ulicu kralja Milana i njihova okretnica biće kod Palate "Albanija", gde se upravo završavaju radovi.

Rok za završetak svih radova na Trgu republike je sredina oktobra ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading