Manifestacija "April u Beogradu" otkazana zbog lošeg vremena

Autor:

Vesti

05.04.2019

08:59 >> 14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala otvara sezonu manifestacija na Sava promenadi! Na platou ispod Starog savskog mosta, u nedelju, 7. aprila 2019. godine, Savamalci su organizovali jedinstveni događaj i doživljaj - "April u Beogradu", ali je on otkazan zbog najavljenog lošeg vremena.

RepublikaFoto: Promo foto
Ilustracija: Foto

Nov datum održavanja ove manifestacije još nije objavljen, a evo šta očekuje one koji će je posetiti:

Sve posetioce Savamale toga dana očekuje put kroz vreme, povratak u romantično doba kada je stari Beograd odisao filmskim šarmom ljubavi i mode. Čitava manifestacija biće ozvučena nezaboravnim evregrin notama žive svirke, prepoznatljivim taktovima vespi i ostalom muzikom bezbrižnog vremena, uz koju su plesali naši najstariji sugrađani. Najmlađi posetioci će uživati u šećernoj peni i najlepšim lizalicama iz bonbondžinice Bosiljčić.

* Poziv je upućen svima: od 15:00 do 18:00h časova, biće otvoren veliki podijum u amfiteatru ispod Starog savskog mosta.

Ujedno Vas informišemo da su ovu manifestaciju podržali kompanija Belgrade Waterfront , Bombondžija Bosiljčić, Vespa savez Srbije, kao i mnogi drugi prijatelji Društva i ljubitelja dvotočkaša.

Dođite da osetite duh urbane kolevke Beograda i njegovog izrastanja u prestonicu tradicionalne kulture i savremenog stila života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading