Svečano otvoren 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća!

Autor:

Vesti

24.05.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacije Tatjana Matić svečano je otvorila 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća.

Svečano otvoren 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća!

Foto: Sajamtehnike.rs

Ministarka se zahvalila prisutnima, naglasivši da joj je čast što otvara jednu od najstarijih manifestacija koju sajam organizuje.

- Tehnologija i inovacija predstavljaju poluge za prevazilaženje svake krize.

U ovom dobu kad se suočavamo sa brojnim krizama sa kojima do sad nismo u ovolikoj meri, dostignuća u tehnologiji su važna više nego ikad - navela je Matićeva.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

 

Ove godine izlagački i stručni sajamski programi okupljaju više od 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača i drugih učesnika iz 26 zemalja sa tri kontinenta: Nemačke, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Kine, Turske, Češke Republike, Poljske, Švedske, Austrije, Italije, Severne Makedonije, Švajcarske, Južne Koreje, Rusije, Bugarske, Sjedinjenih Američkih Država, Japana, Grčke, Holandije, Francuske, Kineskog Taipeija, Velike Britanije, Danske, Bosne i Hercegovine, Srbije. 

Sajam traje od 24-27.maja 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading