JEZIV SNIMAK IZ BEOGRADA: Devojčica se istrgla odrasloj osobi i izletela na kolovoz, a šta se desilo sledeće će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.03.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herojska reakcija vozača spasila devojčicu u poslednji čas

JEZIV SNIMAK IZ BEOGRADA: Devojčica se istrgla odrasloj osobi i izletela na kolovoz, a šta se desilo sledeće će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd


Jeziv snimak u Beogradu zabeležen je kamerama iz automobila. Snimak koji je objavila stranica moj_beo_grad_ prikazuje dramatičan trenutak kada je devojčica izletela na kolovoz, rizikujući svoj život. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji vozača, tragedija je izbegnuta u poslednji čas.



Vozač je izjavio za pomenutu stranicu da je u sekundi izbegnuta tragedija zahvaljujući njegovoj odlučnoj reakciji. Istakao je da je, bez oklevanja, prešao na suprotnu stranu puta kako bi izbegao sudar sa devojčicom. Njegova brza reakcija zaslužuje divljenje i postaje podsetnik svima da pažljivo voze i budu spremni na neočekivane situacije u saobraćaju.


Nadzorne kamere iz automobila snimile su čitav prizor, pružajući uvid u dramu koja se odigrala na ulicama Beograda. Snimak je jasno pokazao kako je devojčica izletela na put, a za njom je potrčala odrasla osoba. Zahvaljujući brzoj reakciji vozača, tragedija je izbegnuta, a cela situacija ostaje podsećanje na važnost pažljive vožnje i budnosti u saobraćaju.

Sve u svemu, ovaj događaj je podsetnik svima da u saobraćaju treba biti pažljiv i spreman da reaguje u svakom trenutku. Herojska reakcija vozača je spasila devojčicu, ali istovremeno nas podseća da je bezbednost u saobraćaju odgovornost svih učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milorad

28.03.2024 22:36

U zemlji Srbiji smo ljudi, zar mi nemamo lepsu rec od "kolovoza", sramota