ARSENAL BRUTALNO PONIZIO ČELLSI: Petrović čak pet puta vadio loptu iz mreže!

Autor:

Sport

23.04.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavci potpuno nemoćni.

ARSENAL BRUTALNO PONIZIO ČELLSI: Petrović čak pet puta vadio loptu iz mreže!

Foto: Arsenal/X

Kai Harvec i Deklan Rajs

Fudbaleri Arsenala su ostvarili ubedljivu pobedu nad Čelsijem rezultatom 5:0 u okviru zaostalog 29. kola Premijer lige. Ova pobeda ih je dovela na prvo mesto tabele sa tri boda više od Liverpula i četiri boda više od Mančester sitija, iako ovi timovi imaju utakmice više. Tobdžije su dominirale tokom celog meča, a ključni trenutak utakmice bio je period od 52. do 70. minuta kada su postigli čak četiri gola.

Arsenal je poveo već u 4. minutu pogotkom Leandra Trosara. Iako su oba tima imala svoje šanse, do kraja prvog dela nije bilo novih golova. Interesantno je da je srpski čuvar mreže imao nekoliko fantastičnih odbrana, ali je mogao bolje da reaguje kod primljenog gola.

U nastavku meča, Arsenal je bio neprikosnoven, postigavši četiri gola u razmaku od 52. do 70. minuta. Ben Vajt i Kai Haverc su bili ključni igrači u ovom periodu, postigavši po dva gola i doprinoseći ubedljivoj pobedi svog tima.

Petrović je takođe zaslužio pohvale, spasivši čist gol odbranivši pokušaj Gabrijela Martinelija u 97. minutu. Njegove bravurozne odbrane su bile od velikog značaja za Čelsi tokom meča. 

Ova ubedljiva pobeda predstavlja sjajnu uvertiru za predstojeći derbi Severnog Londona protiv Totenhema za izabranike Mikela Artete. Arsenalov trijumf nad Čelsijem ostavlja navijače u iščekivanju još uzbuđenja u nastavku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading